See u soon New York

New York, vi ses på lördag! Gissa om jag längtar!
 Såhär såg det ut förra gången jag var där över modeveckan i september. Nu ska jag bara lösa min packning – New York och Miami i en och samma resa blir lite knepigt klädmässigt…

  1. God jul Michaela!! Fick din bok i julklapp, twittrade om det och du svarade mig. Blev så otroligt glad, så tack så mycket! Betydde jätte mycket att du tog dig tid att svara.

  2. åh vad kul, hoppas du får det jättebra i New York! saknar din och dashas pod nu när ni har paus men jag förstår att ni har det. längtar i alla fall tills den är tillbaka igen, puss

    Nicolina
    Blogg: nicolinahamstein.devote.se

  3. Hur länge stannar du i New York? Finns ju såååå mycket att se, göra och hinna med. Har varit här i snart fyra månader men det finns fortfarande så mycket kvar att uppleva. Jag bor för tillfället precis utanför city. Världens bästa stad, man får nypa sig själv i armen varje gång man strosar runt här.

  4. Hur länge stannar du i New York? Det finns ju sååå mycket att se, göra och uppleva! Jag har varit här i snart fyra månader men det finns fortfarande massor kvar att uppleva. Jag bor precis utanför city. Man får verkligen nypa sig själv i armen varje gång man strosar runt i city… Världens bästa stad!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi