Skagen och bubbel den tjugotredje

Min julafton har varit lugn, fin och mysig. Precis som önskat. Bilder kommer såklart!

Igår var jag som sagt lite deppig eftersom vår härliga middag hos mina föräldrar blev inställd… Men sen öppnade vi en flaska champagne hemma, åt skagen i mängder och så fick jag världens finaste överraskning av honom! En alldeles perfekt dan före dopparedan blev det. Alldeles perfekt.

Nu ska jag fortsätta titta på Love Actually i sängen. Sov gott kära ni!

  1. Måste bara skriva tack Michaela. Tack för din fantastiskt fina bok som jag inte kan slita mig en sekund ifrån! Jag känner igen mig i varenda rad jag läser och den får mig att må så bra. Den är skriven på ett sådant vackert och varmt sätt. Än en gång, tusen tack och hoppas att du får en oerhört trevlig fortsättning av jul & nyår.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi