Dan före dan före dopparedanIgår hade jag den här lille tomten på besök hemma. Jag satsar nämligen på en riktigt lugn helg. Tänker inte gå upp ur sängen innan elva någon dag och sånt. Idag kör jag sista yoga-passet innan jul, det ska bli härligt.

Vad pysslar ni med såhär dagarna innan julafton? Julklappshets? Mina är klara redan
🙂

 1. Bakar (och provsmakar) världens godaste bröd, klappar om sonen som ligger i magen och blir i afton bjuden på middag. Så vansinnigt bra fjärde advent! 🙂

 2. Åker till Kärrtorp och manifesterar mitt stöd för ett öppet, tolerant och solidariskt
  Sverige! Hoppas att ni andra också var där!

 3. Jag jobbar fortfarande såhär dagarna innan jul, sista dagen innan julafton är imorgon då jag jobbar till kvart över sju, och sedan är jag ledig till nästa lördag och sedan är det tillbaka till jobbet igen. Julklappshetsen känner jag inte av då jag är klar, men eftersom jag jobbar i mataffär så känner jag av julmatshandlingsstressen lite mer, haha! 🙂 Hoppas du har en härlig jul!

 4. Har du hört låten Say Something med A Great Big World och Christina Aguilera? Hjärtskärande. Jag spelade in en liten cover på Christina-delen ikväll och det skulle vara kul om du lyssnade på den:) ville göra en birdy-cover men hann inte riktigt. Det är ju kul att få lite visningar men inte så lätt ändå! Men blir väldigt glad om du lyssnar och säger vad du tycker:) http://www.youtube.com/watch?v=owsU8cxMDf0

 5. Vilken söt liten pojke 🙂
  Innan jul så har jag alltid min egen liten spa dag. I morgon blir det långvandring, krämer, ansiktsmask och massor av tända ljus! Önskar dig en god jul, kram 🙂

 6. Jag tar det bara lugnt och inväntar julen med glädje eftersom att allting redan är fixat. Det är så skönt att redan ha allting klart så man slipper julstressen.
  Hoppas din jul blir jättebra, tack för att du skriver på din blogg, du är en förebild för mig och måste säga att jag verkligen älskar din och Dashas podcast! SÅ BRA!
  Titta gärna in på min och en väns blogg där vi skriver om träning, hälsa och kost bland annat. Hoppas du gillar den, http://www.petrick.spotlife.se.

  God jul och många kramar
  Maja

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi