Om att flytta ihop och sådär.

 

 

Bilder från min lägenhet på Kungsholmen

 

Ni som inte lyssnar på podden har ju faktiskt inte fått veta något om min flytt, och eftersom det inte känns så bra så tänkte jag att vi ska gå igenom det nu så att ni har koll! Förvirrande när det helt plötsligt är bilder från ett nytt hem annars.

I början av november packade jag ner mina ägodelar i olika påsar och så flyttade jag till en ny lägenhet. Tre vändor med bilen, 20 stycken gamla shoppingpåsar och 10 stycken soppsäckar. När jag låste dörren till min lägenhet på Kungsholmen hade jag lämnat kvar inredning och viss dekoration, plus en halv garderob med kläder och skönhetsprodukter som det var dags att lämna bakom sig. En källare med två flyttkartonger kvarlämnade med gamla minnen som inte riktigt fick plats i nästa lägenhet (men i nästa!).

Sen flyttade jag från min lägenhet på Kungsholmen ihop med pojkvän på Östermalm. Och så flyttade min bror och hans flickvän in i min gamla lägenhet! Helt perfekt alltså. Det känns så himla pirrigt och fint att bo ihop… hoppas jag får bo med honom i hela mitt liv. Fantiserar redan om nästa lägenhet som vi ska köpa ihop, hur vi ska inreda den (utan robotlampor givetvis 😉 och hur den kommer att se ut. Så himla härligt att komma hem till mannen jag älskar och få sova ihop med honom varje natt. Då har man liksom överseende med att garderoberna inte riktigt räcker till och sånt trams.

 1. Vad fint!!! Ja jag har inte tålamod nog att lyssna på poddar men har läst din blogg enda från början så blir så avis när ni skriver typ ”idag i podden berättar vi ALLT om att flytta ihop”. Glöm inte oss! Puss love you!

 2. Hej och God Jul på dig Michaela!
  Jag lyssnade på podden från förra veckan och något som fastnade var när du sa att du troligtvis kommer ha ett förhållande med mycket drama, och att ditt liv kommer se ut så!

  Tyckte på något sätt att det lät så fint, för jag känner igen mig så mycket i det du sa. Är nämligen själv i ett liknande förhållande där både och jag mannen i mitt liv är ganska dramatiska av oss. Men det är ju det som är passion.

  Ville bara dela det med dig. Kram och fortsätt gör det du gör!

 3. Hej jag ligger uppe på 50 läsare om dagen.
  Men jag har tappat väldigt mycket pågrynd av byte på namnet..
  Kan inte du va snäll och länka min blogg?
  Jag kanske bara är 12 men satsar på bloggandet.
  Och skulle betyda guld fall du gjorde det^^

 4. Någon som är sugen på att åka som au pair, följ min blogg och inspireras av hur au pair livet är och hur underbart det är att vara i möjligheternas land USA:)!

 5. Kul att du har knuten från svenskt tenn. Det är en släkting till mig som designat den! Kändes fint. Vi alla syskon har den.

 6. Lyssnar på podden men de var kul att se dig skriva lite om flytten med. Du är fin Michaela! Stor förebild. Kram Nicolina

  Läs gärna min blogg: nicolinahamstein.devote.se

 7. Åh så mysigt!!!
  Lyssnar just nu på era poddar från i somras och har precis lyssnat igenom sambo-podden. Gud vad härligt att du får uppleva det här nu! Du är bäst! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi