Nike x Forni

Igår plåtades jag för Nike från tidig eftermiddag till sen kväll, därav bloggtystnaden. Jag är nämligen stolt Nike-ambassadör! Tanken Nike har är att vanliga tjejer som inte är träningsfreaks (= sånna som en själv) också ska känna sig välkomna i träningsvärlden. Mer om det sen. En sjukt rolig plåtning som ni kommer att få se resultat av sen. Kände mig som ett barn i en godisbutik bland alla färgglada kläder. Det enda jobbiga var väl att behöva göra olika träningsövningar framför en kamera med 20 personer som tittar på… så ska man repetera tio gånger… man kan säga att jag brände av ett duktigt träningspass igår :)))

Fler bilder och sånt kommer, ville bara säga hej innan jag sticker iväg på lite möten. Vi hörs sen! Puss.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi