Vägen till körkort – Lektion #2

På kontoret och betar av inkorgen efter min andra körlektion i livet. Det är lite mysigt och lite läskigt att köra på isiga vägar när det är mörkt ute, men det är väl så man lär sig antar jag.

Idag fick jag köra på en riktig väg! Bland andra bilar! Gud vad kul det var. Dagens lektion innehöll att lära sig växla från ettan till tvåan, hur man använder backspeglar och blinkers och sedan köra in och ut till/från vägkanten. Längtar redan tills imorgon!

Ska för övrigt följa era kloka råd och börja plugga teori på en gång. Tack för råden! Ni är bra.

  1. You go, Michaela!! Var jättenervös när jag skulle ta mitt körkort, och trodde att jag aldrig skulle klara det… Blev inte bättre av att en av mina körlärare sa det samma. Men sen fick jag det på första försöket och kände en jäkla (girl)power! Du kommer klara det galant 🙂

    Sen vill jag bara säga – TACK för podden! När ni började med den var jag i ett förhållande med en kille jag kände väldigt varmt för, men inte var förälskad i. Det visste jag inte då. Jag kände att jag var tvungen att försöka få det att fungera, och försökte intala mig själv att jag visst var kär… Det gick några månader, och sen slog blixten ner i form av en annan kille som vandrade in i mitt liv. Jag kände med en gång någonting för honom, men försökte igen intala mig själv att jag var kär i min pojkvän. Samtidigt följde jag en podd som uppmanar tjejer att vara lyckliga i sina förhållanden, en podd som varit som en bästa vän när man haft funderingar eller dilemman man inte vågat ta sig ur.

    Jag kan väl säga att det delvis är på grund av dig och Dasha att jag tog mig ur mitt förra förhållande (via ett ganska blodigt uppbrott), och nu är bottenlöst kär i killen som dök upp för några månader sedan. Att det har gått snabbt alltihop, javisst. Om jag är säker på att jag kommer vara kär för evigt? Absolut inte. Men ni gav mig den lilla pushen jag behövde för att inse fakta: att det fanns någon därute som kunde få mig att känna mig som den enda tjejen i världen bara med en blick. Och att jag är värd att få känna så.

    Hoppas ni vet vad era ord gör ♥ Tack!

  2. Hej Michaela!
    Jag måste bara fråga, var är den fina marmorbrickan köpt som du och din pojkvän använder som adventsljusstake för tillfället? SÅ fin!

  3. Någon kanske redan har tipsat om det, men det finns en grym app att ladda ner: Teoriprov. Det är som ett quis med allt man behöver lära sig inför teorin. Jag läste boken en gång, sen körde jag bara med appen, när jag satt på bussen, väntade på bussen eller bara hade lust att ta några frågor. Efter några månader med appen tog jag nästa full pott på teoriprovet. Mycket roligare sätt att lära sig på än genom att läsa böcker 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi