Julklappstips

Om du inte vet vad du ska önska dig, eller ge bort i julklapp till någon du håller kär, kanske mina böcker kan vara något!

En bok om kärlek släpptes 2009 och handlar om hur det känns att vara tonåring och bli kär i fel personer.

Om att älska släpptes i september 2013. Den handlar om ett ungt hjärta som någon tar sönder och hur man måste kämpa för att laga det igen.

En bok om kärlek kan du köpa här och Om att älska hittar du här.

Bilden hittade jag för några veckor sedan av en slump, minns tyvärr inte var. Puss

 1. Min önskelista (som vart klar sen oktober, vet ej hur de hände då jag aldrig har nåt jag önskar mig):
  -En tavla med print från Katrin Skoglund, dom är fantastiska!
  -Dina två böcker
  -Och så mystofflor och nattlinne om jag ska överleva den här vintern

  Tipsade mamma om när du skrev om de signerade exemplaren så hoppas hon va snabb nog, skulle ju bara bli så himla glad då 🙂 Kram

 2. Åh, jag har köpt “om att älska” till min syster. Var tvungen att slå in den direkt för att jag inte skulle läsa den själv haha. Ska beställa en som en julklapp till mig själv också när julklappshysterin lagt sig!

 3. ÄLSKAR dina texter! Blir så glad när jag hittar bloggar med lite djup. Du verkar verkligen vara super genuin och rolig men ändå vågar du visa lite botten. ME LIKE!

  Hoppas jag får din bok i julklapp i år.
  Ha en fin dag. Kram

 4. Ska ge Om att älska till min syster i julklapp. Hon har precis avslutat ett förhållande som inte var bra för någon av dem, fast de älskar varandra. Jag tror boken kommer bli en fantastisk liten vän till henne på vägen.

 5. Absolut äääälskar omslaget på första boken, hahaa! Innehållet är säkert inte mycket annorlunda mot utsidan det, det där med att insidan är vad som räknas? hheehe, önskar mig båda i julklapp, hoppas verkligen jag får dom! 😀
  Tack för din blogg, den är underbar!

  1. Svar till Johanna:
   Haha omslaget är ju väldigt enkelt och sparsmakat – och gulligt. Så som jag ville ha det för fyra år sen när första boken kom. Andra är väl lite mer krut i 🙂 Hoppas du gillar böckerna, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi