Julfest och middag med Mutti

I fredags var det som sagt julfest med jobbet. Här är jag och Carro!

Mitt i allt går vår VD för Stampen Media Parners (koncernen som Devote ingår i) upp på scenen och uppträder till ”Let me enteratin you”!!! Jag DOG. Vad är det för fantastisk chef som gör så, älskade det.

Jag var ju dålig och trodde att jag skulle smita hem direkt efter middagen, men det var så spontant och roligt att jag blev kvar. Tack kära kollegor för en grym kväll!

I lördags låg jag i soffan hela dagen. Jag kände att jag var värd det efter fredagens bravader. Men sen hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och gick till Stures för att skriva upp mig i TobiasregistretNo one fights alone-eventet.

När vi skrivit upp oss gick vi till Taverna Brillo för en bloody mary. Jag älskar denna drink ofantligt mycket. Dessutom passade den väldigt bra med tanke på att vi skulle vidare på…

… middag med Mutti! Mutti är ju tomatföretaget #1. Se så otroligt fint de hade gjort för middagen. Helt underbart!

Här är jag och den berömde Carlo Casoni som lagade vår middag – direkt influgen från Italien! Och extra kul när det visade sig att han kommer ifrån samma område som min släkt!

Här är mitt middagssällskap. Tjejmiddagar for the win.

Första rätten var en tomatsoppa med grönsaker, sidfläsk och bröd vid sidan av. Nooom.

Andra rätten var en pasta med en sås gjord på kanin! Det här var favoriten. Pasta är livet.

Carlo som presenterar nästa rätt – kolla vad spännande den ser ut då! En julklapp!

<3

Grillad tonfisk med brödsmulor och grönsaker var det i paketet.

Middagen avslutades med denna ljuvliga dessert – crepes!!! Tack snälla Mutti för en underbar kväll.

(Jag ska se om jag kan få fram exakta receptet på rätterna till er, om ni vill laga en italiensk måltid i helgen eller så!)

Efter middagen gick jag ut för andra gången i helgen…

… vilket resulterade i en trött Michaela i söndags. Det blev frukost, Så mycket bättre och soffhäng under förmiddagen. Sen gick vi en sväng på stan och avslutade med att handla middag.

Inspirerade av Mutti fortsatte vi på det italienska spåret och lagade lasagne till middag

Jag kan inte förklara hur god den var.

Somnade rätt gott efter den här pangmåltiden och Johan Falk.

  1. Det slog mig nyss när jag läste det här inlägget en av anledningarna till att jag gillar din blogg så mycket, finns många och jag skulle kunna rabbla på, men alltså din inställnig till mat känns bara så himla uppfriskande! När jag läste ”pasta är livet” så kände jag först JA vad gott, men sen kom det krypandes alla de där reglerna och ekot från alla röster som säger herregud du kan ju inte äta pasta, det är ju k o l h y d r a t e r (nästan viskandes för annars kanske hälsoguden hoppar fram och slår dig på fingrarna).
    Alltså jag älskar verkligen pasta! Har ofta sagt att jag skulle kunna äta det varje dag, och ändå äter jag pasta väldigt sällan. Det är en av de grejerna som hänger kvar från en tidigare ätstörning. Trots att jag anser mig frisk idag så är jag fortfarande rädd för att ha pasta hemma. Detta låter säkert skumt för många, men det är tyvärr mycket som är skumt och läskigt med den sjukdomen.
    I alla fall, du utstrålar alltid sån livsglädje! Och så vitt jag kan se ser du hälsosam ut. Jag vet inte, det känns bara så okej att äta pasta och vara glad när man tittar in här. Så ville egentligen bara säga ett tack för att du inte är medlem i det där gänget som känner att de måste ursäkta sig för att ha ätit. Massa kärlek till dig Forni! Må pastaguden vara med dig höhö. Pasta foreveeer!!!

  2. Asså what!!! Din ögonskugga på bilden från Brillo, hur snygg. Gjorde du något speciellt?! Kan du inte göra ett inlägg om hur du sminkar dina ögon, de blir alltid så fina och jag känner mig lite lost på ögonskuggor. Puss!

  3. Puss på dig Forni du är en såndär människa som man vill dricka öl, kedjeröka och tjåla skit med en hel kväll ♥

  4. Ja! Jag måste också ha lite mer info om håret och produkterna i det ;). Give us! Har nyss klippt mig i liknande frisyr, men det ser fanken inte ut sådär bra….

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi