Kissie om offentliga relationer i veckans podcast

Missa för Guds skull inte veckans podcast, som kanske är ett av de bästa vi har gjort. Alexandra är gäst och delar med sig av allt ifrån hur hon träffade sin pojkvän till hur det är att börja dejta någon när man är känd och hur hon ser på sin framtid. Alexandra bjöd väldigt mycket på sig själv och jag hoppas att ni kommer uppskatta att höra henne prata om kärlek – som annars inte lyfts upp så ofta i hennes blogg! Ett superavsnitt helt enkelt.

Lyssna på iTunes eller här.

  1. Förstår verkligen hur ni kan ha någonting med henne att göra och göra reklam för en sån människa. Har följt både dig och Dasha länge och älskar er podcast men ni båda sjönk i mina ögon nu.

  2. Jag kan inte ladda ner er podd från iTunes? Den står bara på ”Väntar” hela tiden, och ingenting händer… Andra podcasts går att ladda ner, men inte er?

  3. Super avsnitt! Älskar när folk är snälla mot varandra och förlåter gamla misstag. Och roligt att få se en glimt av Alexandras riktiga personlighet. 🙂

  4. Hur bra som helst! Kändes som man fick en helt annan uppfattning om henne, hon verkar vara vettig!! 🙂

  5. Vaaaför praaatar du såååhääär Michaela? Vet inte om du gör dig till men du låter väldigt dryg och snobbig!

  6. Riktigt bra avsnitt! Ni är så jäkla grymma och jag fick en helt annan bild av kissie som ju faktiskt verkar riktigt vettig och gullig. Tack som tusan för en svinbra podcast and keep up the good work!

  7. Älskar eran podd och den hjälper en så mycket!!! Tacktacktack för att ni finns!
    Vill så himla gärna att ni ska prata om tiden då allt är nytt med en kille. Alltså i början, när man inte vet 100% att de kommer bli ett förhållande men man känner det på sig osv.
    Hur man ska tänka?? Göra osv.. Blir ju såååå himla lätt att man fokuserar på deras historia. Vilka är hans ex, varför gjorde dom slut ovh blablabla.

    Snälla ha detta ämne!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi