Sing like Birdy

Ni har väl inte glömt att vara med och tävla om att få träffa Birdy live på måndag? Ni kan tävla till och med nu på lördag den 7 december! Hoppas verkligen att ni är många som tävlar, det ska bli kul att träffa någon av er på måndagens exklusiva spelning (men ni tycker säkert det blir ännu roligare att träffa Birdy 😉

För att tävla:
    1.    Spela in en cover av Birdy’s Skinny Love eller Wings som du lägger upp på Youtube
    2.    Skicka in ditt bidrag till den här sidan

Vinnaren väljs ut av en jury som består av mig och ett team på Warner Music Sweden. Vinnaren kommer att kontaktas och presenteras på Warner Musics Facebook-sida.

Lyssna på Birdys superhit här för att komma i rätt stämning och gör er grej! Vinnaren kommer att presenteras på Warners Facebook-sida samt meddelas direkt på söndag den 8 december. Puss!

  1. Hej Michaela (och dasha). Jag har ett förslag på en kommande podcast. “När är man verkligen ihop?”.. Har sen i början av september träffat en kille, vi har aldrig tagit upp “är vi ihop-frågan” men sagt att vi är kära i varann osv. Ändå tycker jag det är jobbigt att inte veta helt konkret eller tydligt om man är ihop eller inte. Han säger bla att han aldrig tagit ett sådant snack med sina ex, men jag som aldrig varit i förhållande blir lätt osäker även om det känns fattat. När vet man egentligen? Har ändå frågat vad vi är och står, och han sa att jag får kalla honom för vad jag vill och tyckte jag va löjlig som tog upp frågan. För vissa är det ju inte så självklart att man är tillsammans efter så “kort” tid.. eller?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi