Anine Bing Diamond Ring

Jag håller på att knåpa ihop min önskelista till en julartikel på Devote. Högst upp står nog denna ljuvliga diamantring i roséguld från Anine Bing.

 1. Hej Michaela! Jag ääälskar din och Dashas blogpod, ni är grymma!

  Jag är väldigt intresserad av en kille och vi har haft kontakt nu ett tag. Dock är detta en väns ex, men när hon och den här killen hade ett förhållande så kände vi inte varandra. Jag har väldigt svårt att hitta killar jag gillar och känner att jag kan släppa in så jag vill ändå inte låta honom gå, är det okej för mig att dejta honom eller är det ett stor nej? Skulle vara sjukt kul om ni tog detta som ämne i podden!

  Kram!

 2. Hej michaela! Du var ju på ibiza i somras, då jag och några kompisar ska dit hade det varit super kul att få höra lite tips på vad man inte får missa. Antingen i ett inlägg men helst i din och dashas podcast.

  1. Svar till Elma:
   Ni måste gå och äta på Lio! Överfett. Sedan – googla! Allt finns på nätet i form av toppkrogar, klubbar, stränder, barer etc i alla prisklasser!
   Missa för Guds skull inte Ushuaia när ni ska festa också.
   Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi