Urspårad after work, festliga bruncher och första advent

Efter jobbet i fredags gick jag på något som heter Out Of Office, ett after work-koncept som händer en gång i månaden. Det hele går ut på att den traditionella aw:n byts ut mot riktig fest fast direkt efter jobbet! Passar perfekt för alla som inte orkar vara ute på natten. Här är jag och Johan och det här är tyvärr den enda bilden jag tog… innan det blev nattklubb, alla dansade på borden och utklädda nallebjörnar sprang runt på scenen.

Sen gick jag till Nybrogatan 38 och åt middag med min karl och hans bror. Råbiff och rödvin är som ni vet min vinnande kombo 🙂

På lördagen åkte jag hem till Dasha för julbrunch med tjejerna!

Jag var sugen på bubbly och imponerad över hur fint Dashi hade ordnat.

Glögg och Evelinas hemmagjorda lussebullar!

Den här skickade jag till min bror och skrev “Skål och ha så kul på Lights!!!” för han skulle på housefestival.

Vi avslutade brunchen med Baileys. Mysigt att få tid till att ses alla tjejer, det blir inte så ofta längre…

Efter timmarna hos Dasha strosade jag på stan och handlade födelsedagspresent till Agnes, sedan hamnade jag på en annan slags brunch – brunchparty på Bergmans! Det var som att komma in på en klubb 02.00 men inte mig emot för jag älskar ju att festa… så dansade i ett par timmar innan jag smet hem.

Sen var det äntligen dags för att fira Agnes! Min fina Agnes.

Cilla, Lin, jag

Min telefon har fått dille så bilderna blir sjukt dåliga, om det ens går att fota. Här skrattar vi åt Ted som vi tror inte vet hur man använder en iPhone tills vi fattar att det är kameran det är fel på 🙁 🙂

Födelsedagsbarnet och hennes SHOTS-TÅRTA!!! <333

Ja sen blev det en drink på Nosh & Chow men man var ju rätt slut, har ju inte varit på tre fester på en och samma helg sen… ja en tid tillbaka.

Söndagsfrukost, DN och Så mycket bättre.

Sedan bar det av till Amanda och Shoan på adventsfika.

Mycket trevligt gäng och också mycket trevligt att bli bjuden på fika en söndag.

Är så avundsjuk på deras öppna spis. Shoan berättade att han suttit kvällen innan med ett glas vin framför brasan – kan inte tänka mig något mysigare en hemmakväll.

Kolla den här då!!! Ingen gör människor lika mjuka som valpar. Den här lille, Enzo, var dessutom härligt galen och SÅ MYSIG. Så himla sorgligt att vara allergisk mot hundar 🙁

Sen gick vi hem och gjorde söndagsmiddag – pizza! Vi testade LCHF-deg (som inte alls är att rekommendera) sen hade vi Muttis pizzasås (som däremot verkligen är att rekommendera) och mozzarella. På ena sidan hade vi stark salami och andra sidan parmaskinka sedan toppade vi med parmesan, svamp och chili. Salt & peppar samt ringla lite olivolja över (i alla fall på mina bitar) – mums!

Satt på golvet vid ugnen som när man var liten.

Färdig! Avslutade med Johan Falk i sängen. Fem av fem poäng för denna helg!

 1. Hej Michaela! måste bara säga att de är bland de bästa blogginläggen när du berättar om hur du har spenderat din helg!! Ngt mer kort på mannen i ditt liv? Förstår om de är privat men vore väldigt kul! Den röda toppen ser SÅ fin ut! Vart kommer den ifrån? Jag har kört på en vit helg och varit hemma hos fmailjen och bara myst och jukbakat. Har faktiskt varit riktigt skönt! Många kramar och hoppas du får en helt fantastiskt vecka!

  1. Svar till Isabelle:
   Hej fina du!

   Det blir nog inga kort på honom 😉
   Toppen är två år gammal från Zara!

   Härliga att du har haft en så fin helg. Njut av ditt liv!
   Puss puss

 2. Oj kan man ens ha så här roliga helger?? Känns som att mina helger bara består av luddiga planer som aldrig blir av, så det slutar alltid med en halvdan utgång som ger mig ångest dagen efter av olika anledningar. Och tillräckligt med sömn får man ju inte heller. Men det kanske är så här alla har det när dom är 19 år gamla… Mycket känslor och saker som skiter sig. Din helg låter i alla fall som en dröm. Kram

 3. Tråkigt att LCHF-degen inte blev bra. Men jag måste få rekommendera ett fantastiskt recept på LCHF-pizza som alla jag lagat det till älskar, även de som inte äter LCHF. Så kanske kan vara värt att pröva, speciellt om man älskar ost 🙂

  http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=97

  Kanske dock var det receptet ni provade, smaken är ju olika 😉 Men om inte, pröva! All LCHF-pizzadegar gjord på typ pofiber och mandelmjöl tenderar att smaka som eh, kartong eller papper :p Men inte denna “deg” den blir fantastisk 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi