Köp ett signerat exemplar av “Om att älska” i julklapp

Lagom till jul har jag varit på Vulkans kontor och signat 200 stycken exemplar av min bok med en liten hälsning. Perfekt som julklapp till dig själv, en bästis eller kanske en syster! Det är först till kvarn som gäller och när boken är slut kommer det tydligt att stå på sidan, så länge det inte står att de signerade exen är slut finns de alltså kvar. För att köpa ett av de signerade exemplaren klickar du här.

Utdrag från min bok, bilderna hittade jag här

 1. Det sjukaste för mig var att den här gången var det inte läskigt att våga på något sätt. Det kändes bara naturligt, både för honom och för mig. Jag ville vara med honom varje minut det gick, han också så då blev det så.

  Det svåraste hittills var att säga “jag är kär i dig”, jag har aldrig sagt orden högt till någon förut, trots att jag varit kär flera gånger. Jag hade svårt att uttala orden, så han höll om mig och kramades för att lugna ner mig. När jag tillslut fick fram det svarade han: “var det bara det? Jag är ju kär i dig också”.

  Vi har inte sagt “jag älskar dig” än, men jag har en känsla av att det inte kommer vara läskigt på något sätt. Att våga med den här personen är enbart spännande, och overkligt. Som en dröm.

  1. Svar till Maja:
   Självklart går den utmärkt att ge i present självklart till en bror eller en pappa, sin mamma om man vill eller en pojkvän/flickvän. Tyckte det framgick rätt bra att det bara var slumpmässigt utvalda exempel.

 2. Åh tack för att du använder mina bilder! Stor ära!

  Jag älskar den boken och just den texten eftersom det är precis så jag känner just nu.

  Stor kram.

 3. Beställd! Den ska JAG få i julklapp! 🙂 Det stod att det fanns signerade kvar, så det hoppas jag verkligen!!! 😀 Pepp!

 4. Hej!
  Finns det ingen butik som säljer din bok i sthlm? Är nyinflyttad i sthlm, men min adress är nere i Småland och vill så gärna köpa din bok nu 🙁 Med vänlig hälsning, Jonna

 5. Det funkar inte att köpa den! När jag har lagt den i varukorgen och tryckt på “gå till kassan” så kommer jag inte fram till någon ny sida, det blir bara vitt! Jag har provat i olika webbläsare men ingenting funkar.

 6. Samma här! Kan inte heller beställa den. När jag ska till kassan så blir sidan helt vitt. Har testat på datorn och även i mobilen.. Vill så gärna ha en!

 7. Hej! Jag skulle precis beställa boken men det verkar ej gå att betala med kort och för att handla med faktura måste man vara 18 vilket jag inte är? 🙁

 8. Finns “om att älska” bara som häftad eller går det att köpa den som inbunden någonstans? Skulle så gärna vilja den inbunden..
  Kram Johanna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi