EXKLUSIV TÄVLING: SING LIKE BIRDY

Spela in en cover och häng med mig och några av Sveriges största bloggerskor på en exklusiv lunchspelning där vi får träffa och lyssna på fantastiska Birdy när hon sjunger live för oss.

Nu mina vänner kommer en riktigt häftig tävling i samarbete med Warner Music Sweden!

Unga, platinasäljande Birdy från England kommer till Sverige den 9 december och jag har fått chansen att bjuda mina vänner och någon av er (+ en vän) för en superexklusiv lunchspelning på Berns. Den här spelningen råkar dessutom vara hennes första spelning någonsin i Sverige!

Det 17- åriga engelska stjärnskottet Birdy slog igenom men sin världsberömda cover av Bon Ivers Skinny Love. Birdy har sålt Guld & Platina, toppat listorna i åtta länder och hennes debutalbum såldes i 1,5 miljoner exemplar. Nu är hon aktuell med singeln Wings och släppte nyligen sitt andra album ”Fire Within”. 
 
För att tävla:
    1.    Spela in en cover av Birdy’s Skinny Love eller Wings som du lägger upp på Youtube
    2.    Skicka in ditt bidrag till den här sidan, sista dagen att tävla är 7 december!

Vinnaren väljs ut av en jury som består av mig och ett team på Warner Music Sweden. Vinnaren kommer att kontaktas och presenteras på Warner Musics Facebook-sida och här på min blogg.


På spelningen kommer bland annat flera av Sveriges största bloggerskor att vara på plats och jag hoppas det blir ett minne vi sent kommer att glömma.

Stort, varmt lycka till nu! 

 1. Om jag kunde sjunga så skulle jag delta i tävlingen. Denna låt är min dotters favorit. Hon är svårt sjuk i PTSD efter övergrepp och det är en tuff tid. Varje dag lyssnar jag på den här låten och gråter. Gråter för att den är så vacker och gråter för att det är min dotters favorit.

 2. Men va! Jag avgudar Birdy. Det finns ingenting på nätet om att hon kommer till Sverige 9 december. Är det privat kanske? Ohh gud… vill SÅ gärna höra henne live. Beundrar henne så mycket. Hennes musik har hjälpt mig så mycket livet och jag kan inte sjunga alls, och jag antar att man måste ha en grym sångröst för att få vara med? Gud så ledsen jag blir…

  1. Svar till Nadja:
   Hej tjejen!

   Det är en privat spelning med bara cirka 15 stycken personer inbjudna. Testa och spela in! Juryn går inte bara på rösten utan även på utstrålning/charm osv. Lek med videon eller använd dig av text i din video för att sticka ut! Det finns en chans för alla 🙂

   Lycka till nu.
   Kram!

 3. Hej Michaela!

  Jag har ett bidrag på gång som jag jobbat med hela veckan. Vill vill vill verkligen vinna detta så mycket. Min bästis tokälskar Birdy (jag också, men inte lika mycket som hon) och snart kommer hon och jag inte ses på kanske ett helt ett år då jag flyttar till Boston. Vore så fint att få detta tillsammans innan jag åker.

  FRÅGAN ÄR! Pågår tävlingen även den 7 december (imorgon)? Kan man alltså skicka in sitt bidrag imorgon??

  Stor kram!
  //Sofia

  1. Svar till Sofia:
   Hej Sofia

   Vi plockar ut en vinnare under morgondagen som sedan presenteras på söndag, så skicka in ditt bidrag innan midnatt för att det ska komma med!

   Lycka till nu vännen, håller tummarna för dig!
   Kram kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi