Christmas morning

I morse var jag på julgransvernissagen som Bindefeld anordnad varje år. Jag har blivit bjuden på den sedan 2006 och det var en av de första inbjudningarna jag fick genom bloggen, så eventet har alltid legat mig nära hjärtat.

När vi kom dit i morse hann jag inte mer än placera mig på ett ställe innan Bosse dök upp bredvid mig och började sjunga julsånger. Jag har inte varit ett stort fan av Bo Kaspers Orkester tidigare men tycker mycket om Så mycket bättre och blev därför helt varm i hjärtat när han dök upp. Jag kan inte tänka mig en mysigare start på en dag.

Mycket fina granar även i år.

En trött en.

  1. Din blogg är tyvärr nästan omöjlig att läsa nu, går fruktansvärt långsamt och segt för sidan att ladda:(

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi