Ska man dela allt med sin partner?

Jag och en halv Dasha i mina föräldrars utomhusjacuzzi för ett par år sen

 

Veckans podcast handlar om hur mycket man egentligen ska dela med sin partner. Ska man berätta om ex eller folk som raggar på en?

DESSUTOM berättar jag ännu en trevlig nyhet i podden 🙂 Lyssna här eller i din närmsta podcast-app!

  1. KĂ€nner du för att lĂ€sa en FÖR öppen blogg sĂ„ Ă€r du min du ska spana in.
    Jag öppnar upp mig för allmÀnheten och döljer inga hemligheter. Massa kÀrlek /M

  2. Hej Michaela!
    Ett litet tipps pÄ ett framtida Àmnen till podden som jag tÀnkte pÄ, kan ni inte bjuda in Janni Del?r och prata om hennes syn pÄ kÀrlek och diskutera hur det Àr att ha distansförhÄllande och att vara tillsammans med en offentlig person. Hur det pÄverkar hennes vardag, puss och kram hÀlsa Dasha

  3. Hej! Jag Àlskar er podcast! Försöker alltid spara den tills fredagen för lite extra fredagsmorgonen. Ibland lyssnar jag pÄ den nÀr jag springer, det Àr sÄ himla bra för dÄ glömmer jag hur jobbigt det Àr!

    För mig som lĂ€ser Petras blogg ocksĂ„ var det ingen nyhet, hon ”avslöjade” ju ert samboförhĂ„llande för ganska lĂ€ngesedan 🙂

  4. Det Àr sÄ enkelt att sÀga att man Àr sÄ himla osvartsjuk som Dasha gör. Men nÀr man vÀl Àr dÀr sÄ Àr man inte superhjÀlten som man vill fÄ andra att tro att man Àr. SÄ roligt att hon sÀger emot sig sjÀlv senare: Hade hon verkligen vart sÄ osvartsjuk som hon sÀger, sÄ skulle hon aldrig nÄgonsin tÀnkt pÄ att den killen hon trÀffat en gÄng hela tiden nÀmnde sitt ex. LÀgger man mÀrke till det och dessutom sÀger det till honom, dÄ handlar det om svartsjuka. Det Àr i alla fall inte osvartsjuka

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi