Min kväll

Min kväll igår bestod först av ett besök på Story Hotel för att titta på Daniela konst. Sedan gick jag förbi Nordiska Galleriet och föll för deras vackra skyltfönster. Kvällen avslutades med kött och rött vin.

  1. Hej Michaela!
    Först och främst måste jag säga att du verkar vara en så härlig person, verkligen någon att se upp till (är själv 16 och är så imponerad av dig)! Din och Dashas podcast är grym, perfekt att lyssna på när jag ska till skolan!! Men tänkte bara höra, som jag förstod det så skulle Alexandra (Kissie) besöka er, vad hände med det? Är det så att podden kommer senare eller blev det inget med det hela?
    Kramar!

  2. Hej Michaela! Tack för en grym blogg och för eran grymma podcast! Ni förgyller mina onsdagar.
    Jag har en fråga som jag tror många grubblar över.. Jag har en vän som är tillsammans med en kille som är så taskig mot henne. Hon tar hans skit varje dag, han flörtar med andra tjejer, hon betalar ALLT åt honom plus att han aldrig visar henne någon respekt. Nästan varje gång vi ses vilket är minst några gånger i veckan så har det hänt något nytt som får henne att gråta, och det skär i hjärtat att se henne bli behandlad så här. Jag försöker vara stöttande och inte lägga mig i, eftersom att hon själv valt att fortfarande vara med honom försöker jag respektera honom och deras förhållande och försöker vara positiv. Men det blir allt svårare då han bara fortsätter bryta ner henne gång på gång. Det jag undrar nu, finns det något som jag kan göra som vän åt detta, eller ska jag fortsätta hålla mig utanför?
    Kram Ellinor

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi