Senaste dagarna

… har jag bland annat ätit middag med Carro efter två månader från varandra. Hon har varit i Nashville och spelat in ett tv-program, jag har saknat henne mycket så det var superhärligt att få en helkväll med donnan.

Sen har jag dessutom rensat ur min garderob extra allt inför min och Petras bloppis lördag den 9 november (skriv upp! mer info kommer.). Bland annat 30 par skor varav typ tio par träningsskor, nästan 15 höst och vinter-jackor plus en del kavajer och klänningar. Allt kommer kosta mellan 100-300 kr. Kände mig sjukt duktig med min rensning när den var kvar. Jag har under de senaste månaderna halverat min garderob, otroligt imponerande om ni frågar mig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi