Dagens

Halsduk, byxor och skor från Acne, tröja från Gina Tricot, kappa från Tommy Hilfiger

 

Såhär ser jag ut denna ljuvliga höstdag. Man kan knappt tro att vi går in i november denna vecka. Jaja, nu blir det middag med Carro. Puss!

  1. Hej Bästa Michaela! Tack för att ni förgyller min vardag med er grymma podd! Lyssnade på förra veckans avsnitt precis och ville dela med mig hur jag och ett ex träffades.
    Jag stog bakom honom i kön på ica och när han skulle betala hade han glömt plånboken hemma (han handlade för 20 spänn) så jag erbjöd honom pengarna. Han ville såklart inte ta emot pengarna först men jag insisterade. Några månader senare kommer han fram till mig på krogen med en 20 lapp med sitt namn och nummer på till mig. Jag hörde av mig och efter det började vi gå till affären tillsammans istället. Tillsammans är ju så mycket bättre.

  2. Vackra du!
    Jag har nyss läst ut dina 2 böcker om kärlek, och jag är så jäkla glad att jag läste dom. Du är så otroligt begåvad och underbar!
    Kram på dig!

  3. hej! den här är min första kommentar någonsin. jag har följt din blogg i flera år nu, jag bara älskar hur äkta du känns! måste bara säga att färgerna på dina kläder får hela dig att stråla – and i fucking love it! fortsätt med det 🙂

    ha en riktigt skön kväll för det ska jag ha! kram

  4. Just nu – en lördagskväll spenderandes i tv-soffan – när jag osocialt (gentemot sällskapet) sitter med min iPhone och går ett år tillbaka i ditt arkiv för en dos av Forni-inspiration.. Mm-m. Du är så bra, Michaela. Få personer som inspirerar mig så mycket som du gör. Tack♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi