Saturday night

Den här helgen har varit full av födelsedagsfester och happenings som jag varit tvungen att tacka nej till på grund av halsen. Maskeraderna avlöser varandra och jag följer allt med spänning via instagram, he he.

Men det känns okej ändå. Jag har hängt omkring på stan idag och det räckte med en lunch på Riche för att halsen skulle börja göra ont. Så nu sitter jag på diskbänken, dricker ett glas bubbel och tittar på när han lagar skaldjursrisotto hemma där det är lugnt och tyst. Kan inte tänka mig en bättre lördagskväll ärligt talat.

Vad gör ni ikväll? 1. Fy va du förtjänar kärlek, kärlek av den finaste och starkaste men ändå mest äkta och sköra. Finns nog ingen som förtjänar det mer, hoppas att Han inser ditt värde!!

 2. Det har verkligen märkts på senaste tiden att du har någon speciell i ditt liv. Du verkar vara en sån fin person som förtjänar all lycka och kärlek. Så himla kul med kärlek!

 3. Äntligen! Har en bit innan din andra resa till Cannes bara väntat på att du ska ge oss lite mer information. Och nu fick vi ett ”han”. Så glad för din skull. Lite konstigt egentligen hur man kan vara så glad för någon man inte känner, men är verkligen innerligt glad för att du verkar så lycklig nu. Jag hoppas så att du är det. Lycklig. Du lyser i alla fall.
  Härligt att operationen gick bra också. Och grattis på namnsdagen!

  All kärlek.

  1. Svar till Sandra:
   Hej fina du

   Tack 🙂 Ja ni är ju flera som förstått att det finns en ’han’ med sen ett tag tillbaka… men har velat hålla honom för mig själv ett tag.

   Och tack för ditt grattis! Hade glömt bort att det var min namnsdag haha.
   Massa kärlek

 4. han? kan du inte beskriva han lite mer. du känns som en kompis och jag blir så nyfiken när du inte berättar liiiite mer om honom 🙂

  1. Svar till Charlotte :
   Haha! ♥

   Det är en man jag varit med under en ganska lång tid, men jag är inte riktigt redo att dela honom här. Men en vacker dag kanske.

   Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi