Förresten…

Jag har ju börjat prata igen! Min röst låter som vanligt men utan det skrovliga. Den där whisky-rösten där jag ständigt låter bakfull har försvunnit och den låter lite mer… Harmonisk. Men fortfarande som min röst! Ni får höra den i nästa podd. Jag vet inte om det kommer gå att spela in en hel denna vecka, annars får vi tyvärr skjuta på det till nästa.

Spännande det här med ens röst. Ska ta väl hand om den nu. Vill kunna sjunga för mina barn en vacker dag.

  1. Hej, jag har precis startat en blogg och vill jätte gärna ha fler läsare! Snälla kan ni ialla fall kolla in min blogg? Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi