Janni Delér

Nu vill jag att ni välkomnar en av våra nya stjärnor här på Devote – Janni! Jag lärde känna Janni genom hennes pojkvän, Jon Olsson, för en tid sedan och har alltid varit smått avundsjuk på deras liv.

Jon är skidproffs så han/de reser runt hela världen upp till 300 dagar per år (!). Nya städer och länder varje vecka som vi nu kan följa via Jannis blogg. Vältagna fotografier, färgglada miljöer och pricksäkra outfits – min nya favoritblogg.

Läs Jannis blogg här!

  1. Hej fina Michaela.

    Jag skriver här för att förhoppningsvis kunna nå ut till fler människor. Min stora passion i livet är att skriva. I min blogg lägger jag ofta upp krönikor och texter om kärlek, livets alla motgångar och utmaningar samt intressanta ämnen riktade mot unga i samhället. I kategorin texter/krönikor finns alla samlade!

    Jag skulle bli så glad om du ville kika in för att läsa det jag skrivit och lämna gärna en liten kommentar om vad du tycker. 🙂

    STOR KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi