så kan din blogg bli större.

Devotes magasin kan du idag läsa olika tips på hur du gör för att göra din blogg större! En fråga jag får hela tiden. Läs artikeln här!

Och har du ingen blogg än? Då är det dags. In och pyssla ihop din egen personliga blogg i den högre rutan ovanför min blogg. Det är så mysigt med bloggen för det blir liksom ens egna plats på internet, samtidigt som man är en del av Devote-familjen.

  1. Veckans podavsnitt: LJUDET! Snälla! Att ljudet är bra i en pod är A och O. Ni måste skärpa er! Man kan inte skarva ihop en pod över en spontanmiddag hemma hos ngn där de ekar! Har ni igen önskan om att vara proffsiga? Och om man har en gäst – se till att gästen hörs!!
    (Och sitt inte närmast micken själv Michaela) Är det inte Petra som var viktig i detta avsnitt?

  2. Jag skulle tycka att det vore jättekul om ni berättade lite om vart ni träffat alla era killar/några stycken! Som ex. Din första kolla när du var 14! Och om ni hade många gemensamma vänner och hur det blev! Alltså att nu kanske kunde ta upp det i en podd om ni pratar om det ämnet! Vore sp kul tycker jag i alla fall! Sjukt bra podd annars♥ puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi