Utdrag från Om att älska





Här är några utdrag ur olika texter från Om att älska som jag har skrivit. Boken finns till försäljning här och rymmer 162 sidor moderna dikter om kärlek.

  1. Michaela du är helt fantastisk. Fortsätt skriv please och var glad och stolt över att du kan stötta många osäkra, unga och lite vingliga människor där ute!

  2. Alltså åh, jag är så himla förtjust i sättet som du skriver på, det är så vackert, nära och levande, åh! Den måste jag absolut beställa hem och ta med mig till en varmare destination!

  3. du är så otrolig, Michaela. Så otroligt bra på att få ner det som jag så många gånger funderat på, men aldrig riktigt förstått. Nu finns allt här, i ord som är begripliga. Tack för det.

  4. Detta berörde mig så
    Det är ju helt jävla sjukt hur du kan beskriva sånna obeskrivliga känslor så himla bra. Fällde faktiskt en liten tår när jag läste detta

  5. Men herregud, är helt mållös. Om de här utdragen är såhär fantastiska, hur fantastisk är då hela boken? Längtar längtar längtar tills den är Min.
    Tack för att du är världens bästa och finaste Forni! Inspireras oerhört mycket av dig. ♥

  6. Du är så himla duktig. Fin och oerhört bra förebild för mig och många andra människor. Bästa stunden på dagen när man läser din blogg med en kopp kaffe till.
    Kan knappt vänta, vill läsa boken nu.
    Kram till dig! ♥

  7. ÅÅHH! Älskar dina texter. Så otroligt vackra och sanna. Ska klicka hem boken helt klart.
    Ha en underbar dag!

  8. Beställde precis din bok. Sitter själv med ett brustet hjärta och hoppas att läsningen kan hjälpa mig lite på vägen emot att bli hel. Du är supercool Michaela och jag är så glad att jag hittat dig och din blogg 🙂

  9. Fyfan, bara dessa utdrag gör så det svider i halsen på mig. Du är så jävla duktig! Du är en sån mysig, vettig människa som jag vill ligga i soffan hos och gråta och prata ut med. Sedan gå ut och ta ett eller fler glas vin och ha kul. haha 🙂
    (klickar hem boken atm)

  10. Fyfan, bara dessa utdrag gör så det svider i halsen på mig. Du är så jävla duktig! Du är en sån mysig, vettig människa som jag vill ligga i soffan hos och gråta och prata ut med. Sedan gå ut och ta ett eller fler glas vin och ha kul. haha 🙂
    (klickar hem boken atm)

  11. Men herregud så otroligt fint du skriver och herregud vad fina texter! Kommer definitivt köpa din bok! Så himla fint!

  12. Jag var sjukt skeptisk till din diktbok, varför vet jag inte.
    Men jag måste säga att jag är i chock! Efter två dikter
    rullade mina tårar för de träffar en så fint i hjärtat & det
    ända jag vill är att köpa 100 exemplar och dela ut till
    mina fina tjejkompisar så att de får ta del av dina fina ord.
    & jag vet att man inte ska svära , men fy Fan vad fantastisk
    du är, Tack för att du förgyllde min tisdagsmorgon! Ha en
    riktigt fin dag

    1. Svar till LIsa:
      Hej fina du,

      Du är inte den enda som ställer dig skeptisk, tycker att de är klyschor eller att jag tycker synd om mig själv. Jag får höra allt möjligt. Men det är liksom inte det det handlar om. Det handlar om att känna saker och dela med sig av de känslorna, för att andra ska känna sig mindre ensamma.

      Tack för dina varma ord. Ska minnas dem.

    2. Svar till LIsa:
      Hej fina du,

      Du är inte den enda som ställer dig skeptisk, tycker att de är klyschor eller att jag tycker synd om mig själv. Jag får höra allt möjligt. Men det är liksom inte det det handlar om. Det handlar om att känna saker och dela med sig av de känslorna, för att andra ska känna sig mindre ensamma.

      Tack för dina varma ord. Ska minnas dem.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi