Nu kan du köpa min bok

Nu finns min bok Om att älska till försäljning! Den kostar 128 kronor och du köper den här. Jag är så väldigt stolt. Det är en samling med 90 texter om kärlek. Vissa lite längre, andra lite kortare. Olycklig kärlek, förälskelse, kärlek som inte går över och kärlek som måste gå över. Om ni har några frågor – ställ dem i kommentarsfältet så ska jag besvara dem! <3

  1. Åh, den ska jag absolut köpa. Du är grym! Om man skickar ett mejl till dig, läser du det? Svarar du om man ställer frågor och behöver råd?

  2. Michaela, om det inte var för att jag med säkerhet vet vilken fantastisk skribent du är, skulle jag köpa boken enbart för att få ha den som prydnad – Herrejesus så snygg du är!

      1. Svar till forni:
        Men hur går det om man inte har svenskt personnummer? Det behövs om man handlar mot faktura och det är enda alternativ.

  3. Hej Michaela, måste bara få säga vilken toppen blogg du har! Tycker du har en så otroligt fin stil och undrar därför om du har förslag på några snygga vår jackor som du vill dela med dig av? Tack på förhand.
    Kram kram

  4. För jävla vacker på den där bilden! Som någon annan sa skulle jag kunna köpa boken som prydnad 😮 fast nu vill jag så gärna läsa den men aa herregud!

  5. Michaela, vem har sminkat och tagit detta vackra foto på dig?

    Hur lång tid tog det för dig att skriva boken, eller har det varit en pågående process under en längre tid?

    Ambitiöst!

    1. Svar till Suss:
      Hej fina,

      Sarah Grundén har sminkar och Linnea Frank har fotograferat.

      Det har varit en pågående process under de senaste tre åren.

  6. Beställt hem nu, ser fram emot att kura upp mig i soffan och läsa dina fina texter under höstens gång 🙂 Du är SÅ himla duktig! Älskar allt du gör ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi