Lager 157

Hej vänner,

Nu i september har Lager 157 öppnar upp portarna till sin butik i Stockholm (Haninge) i det nya shoppingkvarteret Port 73. Känner ni till Lager 157? Några av er som bor i andra städer en Stockholm gör säkert det då de har flera butiker runt om i landet. De har i alla fall börjat satsa på riktigt bra basplagg till riktigt bra priser och det är där jag kommer in. Devote och Lager 157 har nämligen ett samarbete ihop under september månad som kommer att avslutas med ett event som ni alla är inbjudna till den 26:e september (save the date!).

Om ni är nyfikna på deras utbud kan ni alltid kolla in hemsidan, annars hoppas jag att ni kommer och shoppar med oss den 26:e september i butiken! Ovan ser ni mitt favoritplagg – den vita skjortan.

  1. Är det sant? Äntligen!!! Som Göteborgare har jag många ggr åkt hela vägen till Ulricehamn för att åka till deras butik där (tror det var den första). Har längtat efter att de ska öppna här! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi