Vinn en plats på Adidas event i Stockholm

Mina vänner! Nu har ni chans att få hänga med mig och ett gäng andra sköna bloggerskor på ett event här i Stockholm den 15:e augusti. Det är en unik visning av Selena Gomez kollektion för Adidas Neo och kommer bli en grym kväll med musik, plockmat, dryck och härligt folk.

Jag har fem platser att tävla ut, så om DU har möjlighet att befinna dig i Stockholm den 15:e augusti och är sugen på att komma ska du skriva en motivering i kommentarsfältet om varför just du ska få en plats. Och glöm inte att skriva din mejladress! Tävlingen håller på fram till och med fredag 9:e augusti och jag kontaktar vinnarna via mejl.

P.s. Inbjudan gäller för dig och en vän <3

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA HAR KONTAKTATS VIA MEJL

  1. Då jag och min bästis bara har ett par veckor på oss att umgås till max, innan hon drar iväg till Lund och jag hem till Spanien, tolkar jag detta event som att det är skickat till oss som en rolig avslutning på vår sommar tillsammans. Det är jobbigt att vara ifrån sin bästa vän större delen av året, men när vi väl ses är det som att ingen tid har gått alls och det är ren och skär njutning varje minut. Då tänkte jag att ett påhitt som detta skulle vara en chans att dubbla den njutningen, och göra något oväntat och ovanligt!

    Att min bästis sedan är världens träningsnörd och lägger mer pengar på Adidas än hon gör på mat är ju faktiskt bara grädden på mocca latten.

  2. Jag vill vinna för att min kära vän fyller 22 år och jag hade faktiskt tänkt att köpa ett par grymma träningsskor till henne. Vad är då bättre än en Adidas visning? Ganska så bra urval liksom!

  3. Som 31 årig ensamstående är det inte alltid lätt att hitta egentid, än mindre träningstid. Nu har jag kommit igång med lite träning tack vare träningslokal på jobbet, och just denna dag och helg har jag barnvakt. Det skulle vara så himla kul att förena nytta med nöje en sån här kväll! Kolla in nya läckra träningsskor och mingla!! Dessutom få träffa dig, som jag följt några år nu! Håller tummarna! 🙂

  4. Det här med att jag älskar eventvärlden är inget nytt för mig. Jag vill själv arbete med det och älskar att vistas i miljöerna. Tyvärr blir tillfällena för få. Men allra mest vill jag gärna ta med min vän på en resa och få göra någonting för henne. Hon gör så mycket för mig och därför tar jag gärna med henne på en helkväll i Stockholm! Dessutom har både hon och jag lite skomani så detta skulle passa oss utmärkt 🙂 kram
    moaforsberg@live.se

  5. Hej Michaela!

    Jag vill, kort och gott, följa med dig på detta event då jag här om dagarna fick reda på att jag har kommit in på min absoluta DRÖMUTBILDNING i Stockholm. Ska lämna Uppsala och allt vad det innebär och dra till storstan. I Stockholm har jag även mitt livs stora kärlek, som jag nu har återförenats med. Vill tacka dig och Dasha för era fina, kloka och fantastiska tips ni delar med er utav i poden, de hjälpte mycket under den tid då han och jag var ifrån varandra.

    Så, hur skulle jag bättre kunna fira mina studier än med kläder, dryck, mat, min kärlek och självklart ni sköna blogg-tjejer? 🙂

    Ha det bäst!

  6. Min lillasyster älskar SG och eftersom jag spenderar min tid i Lund medan hon är kvar här i Stockholm, hade det varit världsbäst att få ta med henne på en sån här kväll 🙂

  7. Det skulle bara kul att se vad Selena Gomez kan göra för adidas…sett henne i SpringBreakers, så det skulle vara kul och se om denna donnan har cool smak 🙂

  8. Träning är en del av mitt liv och ett väldigt stort intresse.
    Även min bästa vän har träning som intresse, och eftersom vi
    båda älskar träning och alltid bär addidas när vi tränar så hade det
    varit helt fantastiskt att få gå på ett event som addidas håller i.
    Även få mingla med dig Michaela, hade varit en dröm som gått i uppfyllelse.

  9. Alltså! Hur underbart vore det inte att överaska min älskade fina syster som fyller år just den 15:e augusti. Hon är världens bästa syster som alltid ställer upp för alla. Min bästa vän helt enkelt! Att få ge henne en kväll med shopping, mingel och musik skulle vara så himla kul!

  10. Jag och min bästis har inte haft mycket tid till att göra något tillsammans denna sommar då nån utav oss varit iväg eller bortrest och detta verkar som den perfekta saken att göra tillsammans! Nu efter sommaren ska vi börja i ny skola och kanske hamna i olika klasser och de är första gången vi inte varit tillsammans varje dag i samma klass så detta känns som ett underbart avslut på vår sommar tillsammans. Och att hennes födelsedag är snart gör bara allting bättre då detta skulle kunna vara ett perfekt tillskott i hennes present.
    Hon älskar att ut och springa och gå lika mycket som jag så det passar oss båda då träna är något vi brukar göra tillsammans. Vi är även stora fans av Selena båda två, ja det skulle helt enkelt vara perfekt och helt underbart att få möjligheten att gå på detta event.

  11. För cirka ett och ett halvt år sedan skrev jag en kommentar i en blogg, den led såhär: ”Snygg och fin blogg!”. För ett halvår sedan fick jag en vänförfrågan på Facebook av tjejen som driver denna blogg. Idag, 16 år gamla har vi vant oss vid att snacka dag in och dag ut genom alla möjliga sociala medier för att kunna hålla varandra uppdaterade om våra olika liv. Vi delar med oss om allt möjligt genom bilder och textform, och röstmeddelanden. Det spelar ingen roll om det är kärlek, vänskap, outfits-tips eller läxhjälp vi har problem över eller undrar om, vi pratar som riktigt bra vänner. Men inte face-2-face. Vi bor 80 mil i från varandra och hoppas någon dag på att vi båda ska ha tid att träffas. Bara det att det måste finnas mer tid än att man bara ska träffa sin klasskompis i ett par timmar. Tänk vad smart det skulle vara att mötas halvvägs – vilket är just Stockholm för oss. Hon bor i Norrland och jag i Småland och vi har Stockholm mitt emellan oss!

    Vi båda är träningsfreak och peppar alltid varandra för att få träningsmotivation. Vi lyssnar också på din och Dashas podcast varje vecka, brukar säga att ni bör jobba som kärleksdoktorer ute i verkliga livet. GRYM pod. Ni båda verkar verkligen supersköna och härliga :).

    Så det här var väl min motivering till varför jag skulle vilja komma på eventet 🙂

  12. För några veckor sedan fick jag och en kompis reda på att våra pojkvänner ska plugga utomlands ett eller flera år. På detta gjorde även min pojkvän slut med mig. De senaste veckorna har varit väldigt trista och gråa, därför skulle jag mer än gärna vilja gå på det här eventet. I så fall skulle jag ta med min kära vän som också behöver gå igenom allt som har med flytten och göra.
    Kram!

  13. Jag har aldrig varit på nåt liknande som events, modevisningar, mingels, yes you name it och det verkligen något jag vill, jag älskar det hära med glamuröst och sådant men hur glamuröst är det att bo en liten stad på 10.000 pers? Så att få gå på detta skulle vara lite my dream coming true och sen är jag ett litet fan av Selena, det skulle verkligen vara as ballt. Sen så avslutas denna sommar ju på bästa möjliga sätt. I need this so bad!!

  14. I slutet av månaden kommer min underbara barndomskompis kompis att flytta till Umeå, vilket innebär andra sidan Sverige när jag själv stannar kvar i Halmstad. Efter alla dessa sjuka åren tillsammans kan jag inte tänka mig en bättre överraskning. Då vi båda har ett stort intresse för mode och en historia om adidas. Skulle uppskattas jätte mycket vi får följa med. Med vänlig hälsning, Ebba Hultberg. ( mailadress ebbaahuultberg@hotmail.com )

  15. Jag har precis kommit igång med träningen återigen efter svackor, skador, frosseri och sommarlivet. Detta skulle verkligen birda till en rivstart på mitt nya härliga liv. Och det är ju viktigast. Livet.

  16. Jag och min vän vill gärna vara med på visningen, då vi älskar träningskläder och träning och det är så passande nu till hösten med ny inspiration av träningskläder så man blir jätte motiverad!

    Mvh Rebecca Lundell Heiskanen

  17. Jag å min nya vän har försökt boka resa efter resa men det kommer alltid upp något. Bokade en resa den 15 augusti en vecka till Turkiet men något kom upp och får inte ens pengarna tillbaka 🙁 så vi båda har inget för oss en vecka!! kan visa min uppskattning till min nya vän då jag är helt ny här i Stockholm om jag nu vinner denna tävling och skulle vara kul för mig då jag knappt hinner göra något allt för jag jobbar 24/7 och skulle vara kul att göra något för henne då min väninna varit lite ledsen för kille efter kille hon träffat har sårat henne å hon varit där för mig nu denna tid jag varit helt själv här i Sthlm utan vänner 🙁 så vill visa hur mycket hon betyder för mig. Xoxo

  18. Efter en sommar med mycket jobb för mig och min kompis skulle ett avslut i Stockholm och denna visningen sitta perf!

    Min kompis förtjänar verkligen en liten upplevelse och jag skulle mer än gärna vilja göra detta tillsammans med henne.

    PS. din och Dashas blogpod är så bra!!

  19. Jag skulle tycka det skulle vara superskoj att få gå på detta event och titta på fina skor samtidigt som man få mingla. Det skulle även vara roligt att få överraska min kära vän som har varit där för mig under en så lång tid och framför allt nu under våren då jag haft det svårt. Stort plus att hon älskar sneakers. Så vi båda skulle uppskatta ett event som detta underbart mycket.

  20. Hej jag skulle va sjukt kul att gå på detta event skulle vara en kul omväxling till att sitta med mina kompisar och dricka vin! Jag har ingen direkt motivering förutom att jag tycker det verkar nice.

  21. Hej Michaela!

    Jag vill vinna.
    Den 8agust behöver jag ha kul.
    Precis den dagen/kvällen är min pojkvän iväg på firmafest.
    Egentligen är det lugnt. Nu är det ok. Men det är av gamla sår, som rivs upp varje gång det är denna typen av tillställningar, jag behöver lägga fokus på annat.

    Min väninna och vapendragare Moa är inte sen med att ställa upp för mig.
    Så fredag-lördag är vi gräsänklingar båda två och vill ha förjävla kul. Att vinna skulle vara pricken över i:et.

    (Vi är två okomplicerade tjejer, 23 och 25 år, insta: mitchhh & mjukismoa) 🙂

  22. Hej!

    Älskar träning, älskar din blogg och älskar mode!

    Så därför skulle en kväll som denna passa mig perfekt!

    KRAM

  23. När sommaren närmar sig slutet så tar också många vanor slut. Vanan att träffa en av mina bästavänner försvinner då hon flyttar till just Stockholm. Bara fyra dagar efter detta event så skiljs vi åt. Inte för föralltid. Men våra dagliga möten försvinner. Gymnasiet splittrar oss. Det vore grymt om vi två skogalna 16-åringar fick komma på detta event då de flesta event är 18+.
    Kramar!

  24. Hej Michaela!
    Efter min totalt inaktiva sommar pga mötet med min nuvarande pojkvän så känner jag att det är dags att, efter en sommar som nykär och rosa moln, ta tag i träningen på riktigt återigen. Vi träffades precis innan sommarens startskott vilket har lett till att vi inte lyckats knåpa ihop ett enda ordentligt träningspass någon utav oss. Skulle så gärna vilja ta med min kära på detta så vi båda två får en spark i rumpan efter en sommar med mycket känslor!

    Kramkram!

  25. Jag skulle vilja ta med mig min nyfunna vän som på mitt nya arbete verkligen tog mig under sina vingar. Hon visa sig inte bara var en riktig klippa på jobbet när allt va tufft och nytt hon har även visat sig vara en fantastisk vän som på så kort tid funnits där och stöttat mig mer än någon annan gjort.

    Nu har hon precis bestämt sig för att köra en detoxperiod så våra standard onsdagskvällar med vinmys är nu utbytta mot löpträning.
    Lite roligare om vi faktiskt kan göra det tillsammans.

  26. Hej bästa Forni, Det skulle vara så roligt att få gå på detta event med en kompis samt att krama dig förstås 🙂

    Kramar

    Minou

  27. Efter en tre månaders lång resa i Australien kom jag hem i mars och började mitt heltidsjobb direkt igen. Eftersom kontot stod på noll var det bara att jobba,jobba, jobba och det är precis vad jag har gjort i sommar. Inte en enda ledig vecka! Det är inte så synd om mig eftersom jag hade en fantastisk resa men kul är det inte nu när sommaren varit så bra.. Känner att jag behöver lite vardagslyx och den 15 är jag ledig!! Så hållens tummarna hårt nu!

  28. Jag skulle behöva lite höstig träningspepp eftersom jag både ska springa Midnattsloppet och Lidingöloppet i år. Jag har hållt i min träning relativt bra men för att få lite mer inspiration och boost skulle jag gärna följa med och se visningen.

  29. Hejsan!!!! Jag är med! Min kusin älskar Selena, så det skulle vara en toppen födelsedagpresent till henne!
    Hon älskar Selena! Jag med förståss.

  30. Hej! Min dotter älkar Selena gomez! Hon sitter just nu i sitt ruoch poppar selena!
    D skulle varariktigt kul för henne om hon kunde få vinna det här, vi harörsökt köpa adidas Neo innnan men det gick inte. å det här h vara en enorm lycka för henne!

    här är min mail så det inte blir något fel!

    helenaa5@hotmail.com

  31. Tja! Lånar min brors hotmail.

    Jag är med och tävlar! Skulle vara en super bra present till min kompis!
    Hon älskar selena och spriger runt med selenas egna märke.

    Tänkte att kan vara en snäll grejj för henne! 🙂

    Min hotmail : villesaknad@hotmail.se

  32. Min kommentar blev lite knasig så jag gör en ny !
    Jag har en dotter som älskar selena! Det hennes största idol! Hon är ute och tränar och så hon vill ha adidas neo. Vi har försökt köpa flera gånger med det har inte funkat! Så det skulle vara världens lycka för henne om hon kan få komma på eventet!

    Mvh//Helena! helenaa5@hotmail.com

  33. Har jobbat hela sommaren ute i skärgården på en krog,
    och har absolut inte gjort mycket denna sommaren att minnas.
    den 13:e Aug får jag äntligen 2 veckor semester och att gå på eventet vore en toppen kväll för att inviga min semester 2013 dessutom med min absolut bästa vän 🙂

  34. Jag älskar event och vimmel och detta hade varit perfekt för att komma iväg från vardagsstressen och magsåren som jag nyss lyckats bli av med. Hade älskat att ta med min bästa vän på detta så vi kan kolla in snygga skor att gå våra underbara kvällspromenader i!

    Hade självklart varit kul att träffa dig också!

    Kram Emelie.

  35. Jag hade tagit med mig min bästa vän som också är ett adidasfreak, precis som jag och bjudit med henne på något kul vår sista sommarhelg innan vi båda går tillbaka till jobb och skola. 🙂

  36. Min bästa vän bor i Stockholm och jag i Göteborg, vilket resulterar i att vi inte träffas jätteofta, men den 10-16 augusti kommer jag upp till henne i underbara Stockholm och detta med att få komma iväg på en eventkväll hade verkligen varit så oförutsägbart att överraska henne med, men åh så roligt! Bara tanken gör mig helt pirrig! Hade vart superkul att få mingla runt med dig och andra härliga människor.

    Vi båda älskar träning och framförallt SKOR och med denna kvällen att avsluta vårt sista sommarlov med, klarar vi nog oss igenom hösten med bravur!
    Puss och Kram

  37. Hej Michaela här kommer min motivering!
    Jag har en nära vän som jag knappat har träffat i sommar då vi båda har varit bortresta, jag saknar henne så mycket! Jag är så glad att ha henne i mitt liv och vill verkligen visa min uppskattning genom att bjuda henne till eventet om jag vinner. Vi båda följer Selena Gomez, hennes musik, filmer, serier, kollektion och så vidare. Detta skulle blir ett perfekta slutet på sommaren och början på skolan.
    Jag är jätte jätte excited för att se vad hon åstadkommit! 😀 Det är så himla kul att hon har designat något annorlunda denna gång ♥ Kramis

  38. Tjena Michaela jag pluggade riktigt hårt i våras och har ångest för att börja skolan igen.. Det skulle vara kul att ha något roligt att se fram i mot vid skolstarten som ett härligt event! Jag har en stil som är sport inspirerad och känner att dom sko kommer passa mig perfekt!
    Ps. Har du lyssnat på Selenas ny släppta album? om inte, gör det! För det rockar

    Love to you (and dasha..) ♥

  39. Åh vad härligt med någonting utanför det vanliga vardagslivet, det skulle vara otroligt kul att få ta med mig min brorsa till ett adidas event, han är en shoeaholic so to speak och själv skulle jag inte tacka nej till en mingelkväll som gör att man orkar med resten av veckan.

  40. Eftersom att jag själv aldrig skulle haft råd att göra något sånt här någonsin, plus att min kompis och att min kompis snart fyller år och åker sen hem till sig om 2 veckor som ligger 2 timmar ifrån mig, skulle vara guldvärt att få dom här biljetterna!!

  41. Jag och min bästis/sambo/livets vän har bott tillsammans denna sommaren men varit otroligt dåliga på att göra saker tillsammans. Detta hade varit ett fint sätt att få igång en liten tradition att varje vecka ha en tjejkväll.

  42. Hej!

    Jag är med!

    Jag vill vinna för att det skulle vara så underbart kul att göra något speciellt med min bästa kompis som bor väldigt långt bort ifrån mig så vi hinner inte träffas ofta alls och det skulle vara perfekt att få tillägna den här kvällen med henne ♥

    Mail: moa.grevesmyhl@live.se

    Kram!

  43. Vill bjuda med min kusin som har haft ett super tufft år och verkligen behöver uppmuntras. Det skulle verkligen vara guld värt!

  44. Är jag en tönt om jag säger att jag vill gå på eventet för att jag så sjukt gärna vill träffa dig? Har följt din blogg i ÅR nu och slutar aldrig imponeras av ditt driv 😀 Dessutom slutar jag jobba för sommaren nästa vecka, och vad är egentligen ett perfektare avslut på det än att få mingla med min favoritbloggerska och stirra mig blind på fina skor med en vän? Puss!

  45. Som träningsbloggande Adidas fantast hade det varit otroligt roligt att få överraska en kär vän med en plats till ett storslaget event, mingla, snacka skor, mode, podcasts, livet och knyta nya bekantskaper!

  46. Hej Michaela!
    Jag skulle vilja få en plats till det här event för att min ganska nyblivna pojkvän och jag hade tänkt åka på en liten roadtrip nästa vecka. Vi vet inte vart vi ska åka då det viktigaste för oss är att få umgås då han har jobbat natt sju dagar i veckan i en månad och vi mest bara vill kunna göra något kul tillsammans. Vi har funderat på att åka till Stockholm. Så om vi skulle kunna gå på detta eventet så skulle det ju vara en jätterolig sak för oss tillsammans att göra i Stockholm. 🙂

    Önskar dig förresten en fantastisk rolig helg på Way Out West! Puss

  47. Åh, Jag skulle jäättee gärna vilja gå på eventet, dels för att min bästa kompis är ett riktigt Selena Gomez fan, vi snackar alltså selenator på hög nivå haha. Så det skulle vara superkul att få överraska henne med något sånt här! Dessutom så är jag själv modeälskare, så att gå på event och mingla med andra bloggare vore en dröm!
    Kram

  48. Jag skulle super gärna vilja vinna därför att min syster ville väldigt gärna gå på Selenas konsert men det blev aldrig så och detta har ändå något med Selena att göra. Dessutom så älskar hon att gå på event, hon får tyvärr inte gå på så många, talar för mig själv nu också haha. Vi båda älskar mode och att mingla bland modefolk vore en dröm!! kram

  49. Hej Michaela! Jag vill vinna den här tävlingen för att det vore så himla roligt att få gå på ett adidas event. Det bästa är att det är mitt i veckan och alla vill väl ha något att se fram emot i veckan och inte bara ända bort till nästa helg. Wiiihooooo we gonna parteeey together!!!! Kramar!! /alexandrasenna@hotmail.se

  50. Jag vet att den 9:e redan har varit men ifall att det skulle ha skjutits fram av någon anledning eller att någon inte kunde sen så skulle jag grymt gärna vilja gå och kan komma med kort varsel!

    Du en av mina största förebilder så bara att få hänga där med dig skulle vara ett sjukt bra pris! Jag är jätteintresserad av mode och skulle tycka att det vore helt underbart att få vara där och kolla in den nya kollektionen som jag har längtat efter och samtidigt få hänga där med er. Jag saknar ord, men det skulle vara underbart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi