Middag









Det blev en riktig pangmiddag hemma ikväll. Först gambas pil pil till förrätt som var så stark att det brann i käften *älskar*. Sen en melonsallad med entrecote och två kannor Sangria. Nu är jag sådär härligt trött och ser fram emot en vinlunch på Ocean Club imorgon. Ha en härlig fredag mina vänner! Och sov gott för er som joinar mig och kryper i säng.

  1. Hej Michaela! Jag undrar bara vilket hotell du bodde på när du var i Cannes? Om du bodde på Hotel De Ville skulle det va ganska sjukt eftersom jag gick förbi där varje dag (vi var i cannes från den 17 juli-24 juli). Hade inget internet så jag visste inte att du var i Cannes samtidigt 🙁

  2. Fråga till kommande sexpod:

    jag känner mig helt lost i denna fråga eftersom jag är helt ny och undrar därför, ska man vara rakad/orakad? Vad tycker NI? (Bryr mig inte om att man ska göra det som känns bäst osv eller att det inte spelar någon roll) Vill höra eran åsikt i detta. Tack så jättemycket i förväg! PUSS

  3. Hej Michaela! Jag ville bara säga att jag tycker väldigt mycket om din och dashas pod och den har verkligen hjälpt mig med hur jag tänker på saker och ting. Jag är en 14 årig tjej (helt unexperiensed) som undrar hur man komma fram och prata med en kille så att han förstår att man är intresserad.
    För jag har många killkompisar men jag vet inte hur jag ska bete mig för att visa att jag vill vara mer än bara kompis (menar inte med mina kompisar utan bara in general). Hej då och stort tack igen för era podar!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi