När glöden försvinnerNi missar väl inte veckans podcast? Det handlar om hur glöden kan försvinna i relationer och ni hittar det som vanligt på iTunes! Puss!

 1. Sexfråga – 1a gången,kille jag verkligen gillar, men så osäker över hur han vill att man ska se ut ”där nere” att det liksom förstör. Kan man fråga, eller hur blir jag mer bekväm?

 2. Men har ni varit i ett förhållande där glöden släckts? Jag menar era längsta förhållanden har väl varit typ 2 år?

 3. Kan ni inte prata om att tjejerna nästan alltid får ta allt skit, tex om din kille är otrogen är det nästan alltid så att du blir mer sur på tjejen som han har varit otrogen med än din pojkvän, samma sak tvärtom, om en flickvän har varit otrogen är han oftast argast på tjejen än på killen. Varför får alltid vi tjejer ta skiten? Om ens kille skulle vara otrogen o du förlåter så kommer du nog inte att förlåta tjejen, och om ens tjej är otrogen med hans bästavän så förlåter du vännen men inte tjejen 🙂

 4. Hej Michaela, jag har lyssnat på era podcasts och dom är jätte bra!
  Jag undrar bara om det här med oskulden. Gör det ont för killen också när man blir av med den och berättade ni för era föreldrar?

 5. Hej! Har ett önskemål på en bloggpod..
  Jag är jätte kär i en vän, det äter upp mig innifrån. De andra i vår omkrets säger att han är kär i mig men ingen av oss har vågat ta steget att berätta det för varandra eller fråga. Tänk om han nekar mig, jag kommer aldrig kunna vara vän med honom igen då.. Dessutom bor vi långt ifrån varandra och han spelar väldigt mycket fotboll, i en annan stad. Han kanske träffar någon annan där? Jag blir jätte avundsjuk när han gillar andra tjejers uppdateringar på instagram, Facebook och Twitter men jag håller det inom mig men jag spricker snart..
  Snälla söta rara, kan ni hjälpa mig?

  Kramar, sofija

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi