Nikki beachIgår hängde vi på Nikki beach här i Marbella hela dagen. Började med en sushi-lunch med 14 vänner och sen hängde vi på solbäddar, dansade i sanden och drack mojitos i havet hela dagen. En alldeles magisk dag som avslutades med pizza hemma med gänget.

Idag kör vi poolhäng hemma, inte helt fel det heller. Men ärligt talat längtar jag mest till imorgon för då vankas det supermiddag och Avicii på Olivia!

  1. Hej finaste Michaela! Jag undrar när din andra bok om kärlek kommer ut? Den första var nog det finaste jag någonsin läst.♥

  2. Välkommen in på vår fashionabla och stilrena blogg Sixteen.se! Vi är nästan säkra på att du kommer tycka om den! Kram!

  3. Välkommen in på vår fashionabla och stilrena blogg Sixteen.se! Vi är nästan säkra på att du kommer tycka om den! Kram!

  4. Välkommen in på vår fashionabla och stilrena blogg Sixteen.se! Vi är nästan säkra på att du kommer tycka om den! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi