Högre än alla himlarHittade den här på Arlanda och fick nostalgi-kick från när jag läste den i Kina för två år sen.

Ska ni iväg på semester så MÅSTE ni köpa denna. En fantastisk läsning väntar er.

Nu ska jag hoppa i poolen, hörs sen! Puss

 1. En himla bra bok! Har du sett att fortsättningen ”Blå koral” också kommit ut? Nästan ännu bättre! 🙂 Ha en härlig resa!

 2. Åh läste den när jag var i Kroatien nu i sommar, älskar den. Läser uppföljaren nu, men den är så hemsk ibland att man måste sluta läsa en stund.

 3. Hej! Har lyssnat på din och Dashas blogpod i solen hela dagen. Gud vad ni är härliga på alla sätt, ärliga,kloka, lyckliga och framförallt så har ni kul! Skrattat högt flera gånger, tack för att ni förgyllde min lördag! Kram sofia

 4. Jätte bra blogg du har! Kolla gärna in min blogg, skulle va jätte kul! Har precis startat en och vill gärna få fler läsare så jag kan skriva många roliga inlägg 🙂
  Kram!

 5. Michaela! Jag har läst din blogg sedan du stod i trappan och fotade dagens outfit ute i Nacka. Jag minns att jag alltid blev inspirerad till att se ut som dig, för du var och är fortfarande så vacker. Det känns som att över alla dessa år att jag har utvecklat en relation till dig, när du är ledsen och glad.. det syns så tydligt i bloggen! Kanske mer att du vågade vara sårbar i bloggen förr men det märks om man läser mellan raderna. MEN jag måste kommentera en sak angående kulören på ditt hår. Det där är inte du! Den riktiga Micki har sitt mörka vackra naturliga hår, då blir det du på riktigt. Dina färger lyser igenom som aldrig förr och jag tycker du ska sluta låtsas i din andra hårfärg! Våga vara den riktiga Michaela!

  Massa kramar

  1. Hej Louise

   Härligt med en läsare som hängt med ett tag <3

   Vad kul att du gillade det andra håret, men jag har aldrig känt mig så snygg och vacker som jag gör nu och för mig är det det som är jag. Så låtsas något är nog det sista jag gör, snarare är jag nog mer mig själv än någonsin.

   Stor kram

 6. Älskar eran podcast, helt fantastisk! Ni har hjälpt mig genom den här sommaren som började med ett svårt uppbrott. Kan inte ni prata om när man är redo att träffa en ny? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi