Marbella w friends, I’ll see you soon

En bild från Evelinas födelsedag för några veckor sedan

 

Jobbar hemifrån idag och varvar jobbet med att packa. Ikväll hoppar jag på flyget till Marbella och möter upp mina älskade vänner som redan är där och väntar på mig. Ska bli så jävla roligt. Landar vid midnatt och har en känsla av att det blir direkt ut på stan, men vi får se. Kommer nog inte gå någon nöd på oss kommande veckor. Sen ska jag försöka boka en Ibiza-resa också men det går sådär…

Vi hörs innan jag lyfter i vilket fall. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi