Champagnefrukost och strandhäng

I måndags bestämde vi oss för att skippa sovmorgon och testa hotellfrukosten.

Jag åt mest frukt och sötsaker <333

Varje semesterfrukost bör ju avslutas med ett glas champagne alltså.

Sen la vi oss på stranden för att suga in semestern de sista timmarna.

En nybadad tjej

Lunch – klassisk råbiff, ni vet ju att det är en av mina favvorätter och when in France osv. osv.

Sen packade vi ihop, checkade ut och åkte hem till Sverige igen.

En sån jävla fantastisk helg. Kommer minnas den länge, troligtvis för alltid. Nu jobbar jag veckan ut och sen åker jag vidare på nästa äventyr!

  1. Lyssnat på din och dashas pods! Åh vad bra ni är. Har sommarlov och de är så härligt att lyssna på kärlek. Många tips och idéer. Även om jag inte håller med allt så är de jätte roligt att lyssna på och andra synvinklar kommer in i mitt liv oxå’!

    Jag måste bara skriva en sak haha.. För jag håller på attt prata med en 5 år äldre kille. Åldern tycker inte jag är något problem inte alls. Men han har berättar att han haft att förhållande i 4 år och de tog slut för 2 månader sen. Jag är sååååå jäkla rädd att han tycker jag bara är en liten dum 18 åring som han har som en trösttjej. Men jag kan inte låta bli att skiva med honom för han är sååååå söt och gullig. Och de är min första kille lixom som pratar med mig på de sättet. Ni pratade om våga satsa men jag vet inte de kanske inte är värt de. Men han är ju antagligen en förhållande kille och de är precis vad jag vill ja så de är ju lixom bra! Åh jag över analyserar nog de oxå för de är så svårt.. Haha

    Hoppas de här inte var värsta konstiga kommentaren.. Hoppas på svar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi