ELIN/INSPIRATION

HUR SNYGG är inte min fantastiske moderedaktör Elin? Hennes grej är att alltid vara klädd i vitt. Jag avundas henne.

  1. Jag undrar om det finns någon som har ett bra svar på ett problem jag har brottats med ett tag nu. I augusti 2012 gjorde jag slut med min pojkvän sen 3 år tillbaks av olika skäl, däribland att jag inte var kär längre och behövde vara ensam för att hitta tillbaks till mig själv. Under hela tiden efter uppbrottet pratade vi hela tiden, för att han behövde det. Han öste ur sig all skit han tänkte om mig och jag lyssnade och försökte få honom att må bättre. I oktober gav vi det en andra chans och i december när jag precis kände att “jag vill bara vara med dig” säger han “fan vad skönt, jag är äntligen över dig, noll känslor kvar”. Varpå jag bestämmer mig för att dra till Madrid 1 halvår och lämnar landet 1 månad efter. Han fortsätter ändå vilja ses och dum som jag är går jag med på det. 11 januari står han på min trappa och kysser mig hejdå. Vi pratar under januari, februari och mars. I slutet av mars får jag veta att han har haft en flickvän sen 22 januari. Jag dör inombords. Det här var killen jag ville spendera mitt liv med. Vi pratade ut om allt över skype 2 veckor senare, jag hade bett honom tänka om. Han valde henne, hon förbjöd honom att ha kontakt med mig alls på 6-12 månader. Han lovade dock att vi skulle ses så jag kunde få säga hejdå och prata ut face to face när jag kom hem. I Madrid jobbade jag stenhårt på att komma över honom och kom så långt att jag insåg att nej, jag vill inte vara med honom, men jag saknar min bästa vän. Nu när jag kommit hem vill jag ha ett avslut. Träffa honom, höra hur han har det och sen gå vidare med mitt liv. Jag älskar fortfarande MIN version av honom, men inser att han är någon annans nu. Han vägrar att träffa mig dock och jag har sån ångest för jag vet att jag inte kommer kunna gå vidare om jag inte får ett avslut. Sen har jag ju förlorat min bästa vän i samma veva, det blir för mycket förlust. Är det omöjligt att vara kompis med sitt ex? Och kan man inte TVINGA honom att träffa mig iallafall fem minuter? Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, befinner mig i limbo.

    1. Svar till Felicia
      Hej jag heter misspixie (Hanna) och jag har en blogg här o skulle du kunna lägga ut att dina följare kanske ska gå och kolla in???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi