Min helg i bilder

I fredags eftermiddag gick vi till Humlegården för att testa igenom de nya smakerna från GB. Här är jag och en Daim-strut med jordubbssmak (vad jag tyckte om den kan ni läsa på Devote i nästa vecka 🙂

Kollegor <3

Här är Anna, kvinnan som håller ihop Devote med stor skicklighet och hjärta.

Efter det åkte jag till ByPM’s nya kontor för ett möte. Ett av rummen har blivit pingisrum, för man måste få ha kul på jobbet.

Jag och Petra avslutade eftermiddagen med rosé på Strandvägen 1.

Eftermiddagar i solen är det bästa som finns.

Sen ramlade det förbi massa härliga människor i omgångar, bland annat hjärtys ovan.

När det började bli tid för middag gick vi hem till Rasmus och grillade med han, Joakim och Tibs. Vi kollade på matchen, drack massa gott rödpang, åt mjölkchoklad och så promenerade jag hemåt vid midnatt.

I lördags satt jag bänkad för prinsessbröllopet. Herregud så vackert det var. Ingenting är ljuvligare än stor kärlek.

Sen gjorde jag i ordning mig för att åka till mina föräldrar på fest!

Jag och två super-blondiner. Jäklar vad trevligt det var!

När vi var klara åkte vi till Wall och dansade i några timmar. Det här trädet… vet inte varför det är så kul på fyllan? Jag stod och dansade på det bordet lite senare under kvällen, tyckte det var livets grej.

Och igår hade vi bloppis! Tack till Outletbutiken som lånade ut lokalen och tack alla som kom förbi. Jag tycker väldigt mycket om er samt mina härliga bloggkollegor, vissa som jag har känt i flera år nu tack vare bloggy!

  1. Jag har äntligen hittat en favorit ring tack vare dig!!! Den sitter som smack!
    Kul att se dig! Puss och kram ♥

  2. Har precis börjat lyssna på er podcast och måste säga: superhärlig!! Avsnittet om självkänsla var verkligen jättebra, jag känner igen mig så mycket i allt ni pratar om och särskilt dina erfarenheter. Tack för att ni gör ett så himla fint jobb, ni lyser upp vilken grå dag som helst!

      1. Svar till forni:
        Ă…h, jag skulle gärna vilja höra er berätta om jobb och karriär! Hur ni har kommit dit ni är idag, frĂĄn första jobben osv. Jag pluggar för tillfället och kommer inte alls att arbeta inom samma sektor som ni, men tips för nätverkande är väldigt välkomna – alltsĂĄ hur man nĂĄr ut till eventuella arbetsgivare och fĂĄr upp andras ögon för ens egna förmĂĄgor och styrkor. Kram! ♥

  3. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA, vad kommer bordet och stolarna ifrån som står bakom pingisbordet på BYPM-kontoret? Kommer dö olycklig om jag inte får veta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi