Min helg i bilder

I fredags eftermiddag gick vi till Humlegården för att testa igenom de nya smakerna från GB. Här är jag och en Daim-strut med jordubbssmak (vad jag tyckte om den kan ni läsa på Devote i nästa vecka 🙂

Kollegor <3

Här är Anna, kvinnan som håller ihop Devote med stor skicklighet och hjärta.

Efter det åkte jag till ByPM’s nya kontor för ett möte. Ett av rummen har blivit pingisrum, för man måste få ha kul på jobbet.

Jag och Petra avslutade eftermiddagen med rosé på Strandvägen 1.

Eftermiddagar i solen är det bästa som finns.

Sen ramlade det förbi massa härliga människor i omgångar, bland annat hjärtys ovan.

När det började bli tid för middag gick vi hem till Rasmus och grillade med han, Joakim och Tibs. Vi kollade på matchen, drack massa gott rödpang, åt mjölkchoklad och så promenerade jag hemåt vid midnatt.

I lördags satt jag bänkad för prinsessbröllopet. Herregud så vackert det var. Ingenting är ljuvligare än stor kärlek.

Sen gjorde jag i ordning mig för att åka till mina föräldrar på fest!

Jag och två super-blondiner. Jäklar vad trevligt det var!

När vi var klara åkte vi till Wall och dansade i några timmar. Det här trädet… vet inte varför det är så kul på fyllan? Jag stod och dansade på det bordet lite senare under kvällen, tyckte det var livets grej.

Och igår hade vi bloppis! Tack till Outletbutiken som lånade ut lokalen och tack alla som kom förbi. Jag tycker väldigt mycket om er samt mina härliga bloggkollegor, vissa som jag har känt i flera år nu tack vare bloggy!

 1. Jag har Àntligen hittat en favorit ring tack vare dig!!! Den sitter som smack!
  Kul att se dig! Puss och kram ♥

 2. Har precis börjat lyssna pÄ er podcast och mÄste sÀga: superhÀrlig!! Avsnittet om sjÀlvkÀnsla var verkligen jÀttebra, jag kÀnner igen mig sÄ mycket i allt ni pratar om och sÀrskilt dina erfarenheter. Tack för att ni gör ett sÄ himla fint jobb, ni lyser upp vilken grÄ dag som helst!

  1. Svar till Aline:
   Hej fina. Tack snĂ€lla, vad det vĂ€rmer. SĂ€g till om du har förslag pĂ„ kommande Ă€mnen! Puss ♥

   1. Svar till forni:
    Åh, jag skulle gĂ€rna vilja höra er berĂ€tta om jobb och karriĂ€r! Hur ni har kommit dit ni Ă€r idag, frĂ„n första jobben osv. Jag pluggar för tillfĂ€llet och kommer inte alls att arbeta inom samma sektor som ni, men tips för nĂ€tverkande Ă€r vĂ€ldigt vĂ€lkomna – alltsĂ„ hur man nĂ„r ut till eventuella arbetsgivare och fĂ„r upp andras ögon för ens egna förmĂ„gor och styrkor. Kram! ♥

 3. SNÄLLASNÄLLASNÄLLA, vad kommer bordet och stolarna ifrĂ„n som stĂ„r bakom pingisbordet pĂ„ BYPM-kontoret? Kommer dö olycklig om jag inte fĂ„r veta.

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi