Boquerian



Jag och mina kära föräldrar unnar oss lite bubbel och tapas efter en shoppingrunda på stan. Pappa har köpt en ny klocka till sig själv i 50-års present och sånt måste firas med cava! Sen ska jag iväg på middag med Dasha och SEN kommer bilder från helgen… ska klämma in en pw där också. Härlig måndag ändå.

  1. Hej Michaela! Jag har läst din blogg i många år, mest för dina fina texter men nu har det även blivit en daglig vana, du har blivit som en kär vän fast på avstånd. Dock saknar jag dina texter, du lägger nästan aldrig upp dikter eller kärlekstexter längre, hur kommer det sig? Och när släpps din andra bok? Ser verkligen fram emot den! Hoppas du har en bra dag, kram!

    1. Svar till Lotta:
      Allt känns så himla fint och bra och då är inte inspirationen där på samma sätt. Dessutom kommer boken snart (augusti) och det tog ganska mycket kraft att få klart den. Jag hoppas att ni har tålamod, förståelse och delar min glädje över att livet faktiskt bara är helt fantastiskt just nu. Ni vet ju att jag delar med mig så fort jag känner att jag kan och har något att dela med mig av. Krönikorna kommer ju fortfarande samt podcasten och jag försöker lägga det jag kan där.

      Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi