”Man up”, Daniel Paris

Daniel Paris, hjärtat, har skrivit en text på Sluta hata om hur det känns att bli utsatt för hot på nätet. Modigt, stort och fint av honom att gå ut med detta. Kommentera gärna inlägget med tankar, funderingar och pepp! Ni hittar det här.

”Det värsta var när jag en dag fick hem ett brev till mina föräldrar utan frimärke med ett blommigt vykort med en text som uppmanar mig att ”man up” och att jag kommer att mördas inom endast ett par veckor. Brevet var skriven med en sådan ilska att de sista raderna var oläsliga.”

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi