FROM MY FRIENDS AT MODETTE

Jag håller många av mina fellow branschkollegor i den här lilla bloggvärlden som finns väldigt kär. Jag finner det fint och viktigt att vi supportar varandra när saker av vikt tas upp eller roliga happenings är igång. Därför är det en självklarhet för mig att tipsa om Modettes feta tävling de har just nu – Next in Fashion.

Next in Fashion är tävlingen där vinnaren får chansen att representera Modette under modeveckorna i London, Milano och Paris, hösten 2013. Bevakningen sker på plats tillsammans med moderedaktionen. I potten ligger även en ersättning på 15 000 kr, resa och logi under dessa tre veckor samt ett exklusivt bloggkontrakt på modette.se


Läs mer om tävlingen och var med i den här

Puss!

  1. Hej M! Asså ärligt, kan en blogg vara trevligare att besöka än din!! Och, kan en familj vara så vacker & perfekt. Du måste vara världens lyckligaste, för en fin familj.. Är det inte alla som har. Grattis till din pappa & att han har en så kreativ / inspirerande dotter. Ha d bäst & önskar er massa lycka. MvH L 🙂

  2. Hejsan! Skulle vilja ha lite Stockholmstips av dig. Vi hamnar oftast på samma ställen, när vi är ner. Kan inte du tipsa om tre måste ställen att äta på och tre måste butiker? Hade vart grymt!
    Ha de bra! Mvh Ida

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi