Söndagens firande och klädsel

Bilderna ovan är ett Instagram-urval från igår. Jag hade på mig en sidenklänning från Samsoe & Samsoe, väska från Alexander Wang och pumps från Hugo Boss

Wow vilken fantastisk dag vi hade igår. Pappa hade bokat en stjärnkrog en timme från oss igår vid ett, så vi åkte dit och åt en helt makalös lunch på tre appertizers, fyra huvudrätter och tre desserter. Allt smakade som freakin heaven. Det kommer en bättre redogörelse av maten här när jag kommer hem, jag har inte med mig min dator så sitter på brorsans (försöker ha lite semester…). Vi har förutom gårdagens lunch i alla fall ätit bland annat en superfräsch och somrig femrätters-lunch och första kvällen åt vi en sjurätters-middag som inte gick av för hackor. Mellan dessa har vi såklart ätit min farmors mat, som faktiskt slår all annan mat i världen. Jag har nog aldrig ätit så bra som under senaste dagarna. Men mer om det när jag sitter vid egen dator! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och dricka upp mitt kaffe, sen blir det nog lite shopping. Puss!

  1. Micahela is my Superangel of Love i wanna Fuck her all day and night until we rule all Universe;O)
    *Little drunk or just so true*
    -LOL HAHAHAHAHAHA-

    I am just better than all Italy and all Maffia, thats the true of all!!!!!!!HAHAHAHAHA

    Improveme is my blog at;O)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi