En tisdag med älsklingar

Igår hade jag Agnes och Hampus över på middag. Vi åt en sommarsallad med serrano och feta, så slank ett glas rosé ner också. Åh vad trevligt det var och åh vad jag älskar de här två.

Nu boardar jag strax planet och klockan halv nio äter jag en ljuvlig middag i Italien! Feel free to be jealous!

Kommer naturligtvis blogga på som vanligt under semestern. Mig kommer ni inte undan. Puss!

  1. Åh underbara Italien!! Vill så gärna åka dit igen, har du några mysiga städer och ställen i landet som du kan tipsa om?? kram!

  2. Hej Michaela, gillar verkligen din blogg!
    Skulle man kunna få recept på den där sommarsalladen, älskar serrano skinka men så sjukt dålig på att hitta på nått att göra med den. Och salladen såg så fräsch och god ut. Ha en jätte skön semester, Kram

    1. Svar till evelina:
      Hej gullet

      Absolut, enkelt: Ruccula, bladspenat, gurka, morot (riv med potatisskalare), rödlök, fetaost, pinjenötter, serranoskinka, körsbärstomater, avokado.

      Toppa med att pressa en citronskiva över samt balsamico och olivolja.

      Puss!

  3. Måste bara berätta hur jag brukar avsluta mina kvällar när ditt och dashas program kommer ut. Jag brukar släcka ner i rummet och sedan kryper jag ner i sängen med laptopen bredvid och lyssnar programmet ut, sen stänger jag av och somnar så gott. Det är liksom mysigt på något sätt, höra era glada röster och höra allt vettigt och roligt som ni säger. perfekt sätt att somna på när jag inte har pojkvännen hemma :)Inte för att de är tråkigt på något sätt haha, det är bara mysigt. Så tack för det. kram på dig!

  4. Salladen såg jättegod ut. Ska testa den! Tack för receptet ♥ Hoppas du haft en riktigt fin valborg och första maj!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi