Tävling: Vinn kit från Eucerin

Ni som lyssnar på podden vet att Eucerin är vår sponsor från och med denna vecka! Vi är så jävla glada över detta eftersom det kostar en del att spela in detta i studio osv.

Med anledning av detta kommer både jag och Dasha att testa på Eucerins nya trestegs-serie under de sex veckor de är sponsorer för podcasten och recensera. Men vi tänkte att ni också skulle få chansen att testa produkterna!

Därför tävlar jag idag ut tre Eucerin-kit här i bloggy. För att tävla lämnar ni en kommentar och berättar för mig vad ni gillar absolut mest med veckan som gott. Glöm inte att skriva i er mejladress! Tre vinnare dras nästa torsdag så ni har en vecka på er.

<3

  1. Sedan i höstas har jag haft en klump i magen. Det har känts som att livet bara har stannat, att allt har upphört att existera och att jag går igenom dagen som en robot som inte känner eller bryr sig över huvudtaget. Det bästa med denna vecka har varit att sakta känna att den här klumpen börjar lösas upp. För första gången på länge vaknade jag idag och tänkte: ”det löser sig”. För det känns som att det kommer göra det.

  2. Det bästa med min vecka som gått är att jag har insett att mina känslor för en viss grabb inte går att undvika (det är också det läskigaste med min vecka). Jag ska ta mig mod och berätta för honom hur jag känner och jag är nervös över vad som kommer hända efter det.

    Men vem vet, han kanske står där nere och tar emot mig när jag faller preciiiis innan jag slår i marken. Det kanske blir en kick-ass sommar trots allt?

  3. Hej jag vill vara med att tävla!
    Det jag gillar bäst med denna vecka är att det har varit sol varje dag samt att jag har fått reda på att jag skall åka till Nya Zeeland i vinter för att hälsa på Ellen, min absolut bästa vän som ska lämna mig i ett år då hon skall på utbytesstudent ett år!

  4. Hej, jag skulle jättegärna vilja vinna detta och tänkte berätta om den underbara överraskning jag fick av min bästa vän idag i försenad artonårspresent!
    Vi båda är väldigt stressade över skolan och hinner inte alltid umgås lika mycket som vi vill, men idag var vi lediga från skolan och jag fick bara en tid och en plats att träffa henne på, och två instruktioner: kom hungrig och ta med dig bikini. Nyfiken och förvirrad dök jag då upp vid utsatt tid och plats och min bästa vän kommer fram med ett brev och berättar att vi ska äta frukostbuffé på ett hotell och därefter ha en spaförmiddag tillsammans för att umgås bara hon och jag. Jag började nästan gråta; det är den finaste present jag någonsin fått. Så vi fick massage, bastade, badade i en fin pool och åt en perfekt hotellfrukost, och så klart hann vi umgås en massa!
    DET är utan tvekan det bästa jag har varit med om den här veckan!

  5. Bästa med den här veckan är att jag har fått reda på när min bästis kommer hem från en långresa, nu har jag ett datum att räkna ner till ♥

  6. Min förra sambo och jag har börjat att ses igen för vi insåg att vi inte alls ville leva utan varandra. Det är så fint för vi är så försiktiga och nervösa mot varandra. Igår efter jobbet ville han ses fastän han var jättetrött och vi skulle träffas tidigt idag. Så han åkte hit och vi tittade på dåliga tvprogram och hånglade ihjäl varandra. Bästa kvällen på hela veckan! Är så lycklig för att vi gett oss en andra chans och struntar i vad alla andra säger.

  7. Såg mumford&sons för första gången i mitt liv igår på annexet. Jag har varit ledsen en längre tid och det var som att allt ont rann ur mig. Jag var så lycklig att jag ville gråta men jag var för lycklig för att ens få fram glädjetårar.

  8. Det bästa med denna vecka…

    Är att jag har lyckas vända alla dagar till at roliga dagar och skrattat massor även om det har varit en riktig jobbvecka..

    Har till och med lust att ha kuddkrig och imorgon blir det AW med kollegor och rödtjut!

  9. Har haft en jobbig vecka med konstiga ångestkänslor och varit ledsen över att min acne kommit tillbaka och jag ser värre ut än nånsin. Sen vaknar jag idag och får ett samtal om att jag fått jobbet jag sökt (och verkligen velat ha) och en stund senare ett sms från min syster som säger att hon fått en liten pojke. Den lyckan! Utan tvekan det bästa med den här veckan, i kombination med löftet om varmare temperaturer i Stockholm inom en snar framtid.

  10. Det bästa med den här veckan..

    Är att jag har sett vilka som bryr sig om en när man är nere, som inte struntar i en och ger en det där stödet som man behöver varje dag för att klara dagen ut, det och även sett hur mycket min pojkvän betyder för mig utan honom vore jag ingenting.

    E-mail: zaku_95@hotmail.com

  11. Det bästa med veckan är att jag äntligen skrivit kontrakt på en tvåa i den här stan där det är så fruktansvärt svårt att få lägenhet (skellefteå, tro det eller ej). Att den dessutom har högt i tak och trägolv + att jag får måla över gubbtapeten i vardagsrummet är bara plus. Nämnde jag att jag numera kommer ha lika nära till jobbet som jag just nu har att gå till busshållsplatsen? Och att jag, efter att ha bott hemma i ett år, ÄNTLIGEN ska få bo på egen hand igen? Underbart är vad det är.

  12. Jag har länge levt med ”duktiga flickansyndromet”, detta har gjort mig otroligt stressad och gett mig mycket prestationsångest. Jag tänker mer på framtiden än lever i nuet. Men denna vecka har jag fattat ett beslut, ett beslut som går rakt emot vad jag tidigare stått för. Jag har bestämt mig för att ta en paus från allt plugg, ta paus från Sverige, lämna ”duktiga flickan” här hemma för att dra till Australien. SJÄLV.
    Detta är nog det bästa beslut jag någonsin fattat. Även om jag inte drar förrän i februari så kan jag inte sluta att ha en löjlig leende på läpparna. För jag har bestämt mig. Jag ska bryta mig ur gamla mönster och bara göra något för min egen skull!

  13. Det bästa med denna veckan hände helt klart idag. Jag fucking klarade att hålla mitt muntliga tal för klassen! Det tal jag nötat in varje dag i en vecka och som jag varit nervös för i en månad. Precis innan jag gick fram tänkte jag ”okej, nu spyr jag”, men jag ställde mig upp och när jag väl var inne i det flöt det på och allt gick så bra. Jag klarade det och är så himla stolt. Och oj vad jag ska glida på det resten av veckan.

  14. Jag gillar bäst att jag börjar bli starkare efter att jag och min pojkvän gjorde slut för ca en månad sen. Jag kände igen mig så i mycket i er podd igår och det kändes så skönt att få höra det svart på vitt. Vänner, familj, solsken, de första vårblommorna, samt Michaela och Dashas träffsäkra podd har fått mig att bli starkare för var dag som går och jag är så glad att ni delar med er av allt mellan himmel och jord om kärlek! Keep up the good work and happy spring 🙂

  15. Just denna vecka har varit tuff eftersom jag varit riktigt, riktigt sjuk och legat ner bäddad i sängen som ett paket. Dock har det fått mig att inse vilken underbar familj och vänner jag har som hela tiden hör med mig att jag mår bra och frågar om de ska hjälpa till med saker. Det är lätt att du glömmer de viktigaste människorna i ditt liv när varje dag springer förbi. Fysisk ohälsa kan verkligen få en att både uppskatta det man har och uppskatta hur bra man mår när man är frisk. Det ska jag verkligen ta med mig nu när jag blivit frisk och värdera hälsan och nära och kära och inte ta det för givet. Att vakna upp har alltså varit det bästa som hänt mig i veckan.
    Mail: matinajohansson@hotmail.com

  16. Det bästa med den här veckan är var er pod. Har bara haft en sån där skitvecka, vill bara lägga mig under täcket i min sköna säng och sova bort den. Du vet. Så poddisen lös verkligen upp de här dagarna ♥

  17. Det bästa med denna vecka är helt klart vädret och allt vad det innebär. Solen har visat sig varje dag, snön har börjat försvinna, vinterjackorna har åkt ner i förrådet och vår/sommarjackorna har tagits upp, solen lämnar inte en förrän sent på kvällen och ikväll vankas även grillpremiär! Aaah, denna vecka har helt klart toppat tidigare veckor och jag ser framemot fler dagar av solstrålar på mina kinder, vilket underbart humör solen ger en!

  18. Att min pojkvän äntligen flyttat hem efter att vi haft distansförhållande i 2,5 år. Finns ingen större lycka än det. Det är det absolut bästa med hela denna vecka.

  19. Hej. Det absolut bästa med min vecka är att min barnmorska ringde upp mig idag och bokade in inskrivningsmöte & ultraljud. Det börjar äntligen kännas verkligt, fast såklart superläskigt för det ännu inte gått så långt in i graviditeten. Men det känns iallafall underbart och jag har svårt att tänka på annat 🙂 Äntligen!

  20. För ett och ett halvt år sedan så började jag och två av mina bästa vänner en tradition som vi kallar för Tisdagsfikan. Det är mycket enkelt – en fika varje tisdag för att träffas, skitsnacka, peppa och skratta. Vi träffades varje tisdag och det bara växte och helt plötsligt så var vi kanske 15 stycken som träffades varje tisdag. Tills gymnasiet tog slut och alla for iväg för att testa livet på egna ben. Men så i tisdags så helt plötsligt var vi alla återförenade igen och när jag gick över tröskeln till fiket vi alltid är på så ser jag en folksamlig stor som en hel jäkla högstadietklass. 27 stycken av mina allra bästa människor samlade på en enda plats samtidigt!! 27!! Det var helt fantastiskt och skrattigt och underbart och för första gången sedan augusti så var vi återförenade och det om något gav min hjärtsnurr och magpirr så in i baljan♥

  21. Det bästa med den här veckan är att jag har fattat hur mycket jag älskar min bästa kompis! Och att det inte alltid är hela världen om man misslyckas, för räknar man med allt lyckat så är de små snestegen inte värda att uppmärksamma!

  22. Det allra bästa med den här veckan är att jag har anmält mig till Tjejmilen. Nu kommer jag inte undan! Det är dags att börja ta hand om mig själv och skaffa mig en stark kropp som orkar med livets alla äventyr!

  23. Det som jag har gillat bäst med veckan som gått är att mitt självförtroende har varit på topp! Jag har verkligen varit ”High on life” och känt att allt bara flyter på som det ska.

  24. Det bästa med den här veckan var att min absolut bästa vän (min bättre hälft) kom hem efter en månad i Asien. Det var så underbart att se hennes mobilnummer på min display när hon ringde och att vi några timmar senare fick kramas igen!

  25. det absolut bästa som hänt denna vecka (hittills) var när jag efter 30 minuter hos min psykolog kände ”nä, nu mår jag bra, nu behöver jag inte det här längre” och kunde avbryta och känna att jag är färdig. den lättnaden!

  26. Det bästa med veckan som gått?

    Det måste vara den eftermiddagen då jag såg att han blev mer och mer sorgsen under föreläsningen. Efter kramade jag honom länge och frågade varför. Han svarade att han var orolig för att jag skulle lämna, att han plötsligt insåg vilken enorm sårbarhet han utsatt sig för i och med sina känslor till mig. Och hur han på några få veckor blivit så beroende av mig. Han hade velat lägga sig raklång på golvet när den ångestfyllda tanken på att jag skulle lämna slog honom.
    Det var inte fint, utan fruktansvärt, att se honom förstörd. Men det var fint för att jag insåg jag hur på allvar detta är. Vilka starka känslor vi båda har till varandra. Ömsesidigt.

  27. Det absolut bästa med veckan hittills var när jag imorse hörde regnet piska mot fönstret, känna den råa kalla luften leta sig in genom springan vid fönstret, utan att bry mig ett piss. Hade nämligen den alldeles finaste killen bakom mig som andades så lugnt i min nacke.

  28. Det bästa den här veckan var något så enkelt som att min syster kom och satt med mig på kontoret under en timme. Hon har aldrig varit här förut, men nu kommer jag att kunna känna hennes positiva energi länge när jag tänker tillbaka på synen av henne vid mitt skrivbord ♥

  29. Hej. Efter att ha kommit hem från en resa vid nyår började en period i mitt liv med mycket bearbetning av båda nya saker och gammalt som legat och skavt i magen ett tag. Förra året fick jag veta att det fanns möjlighet att jag kunde ha en hjärntumör, och som sextonåring var det en del att ta in och komma över när det till sist visade sig att jag var frisk. Bearbetningsprocessen visade sig dock ta väldigt mycket längre tid än jag hade förstått. Den tyngsta perioden var den i vintras, och kombinerat med familjeproblem och alldeles för tunga skoluppgifter hamnade jag efter med allt och fick ångestanfall efter ångestanfall. Efter flera turer fram och tillbaka tackade jag nej till psykologhjälp och bestämde mig för att börja andas, leva och skratta på riktigt igen. Och jag har lyckats. Och den här veckan har jag känt mig lycklig på riktigt igen. Den här veckan har det pirrat i min mage för första gången på riktigt länge. Och det känns så fint att jag faktiskt vill ge mig själv en klapp på axeln för att jag inte gav upp på riktigt. Det enda som kvarstår efter vintern är lärdomar, men också en hy som sagt ifrån på allvar. Efter att ha vårdat insidan hela vintern och läkt i själen så tänker jag våga vara så fåfäng och börja fokusera på mitt yttre. För det får man göra. Och man får vara stolt över sig själv. Jag är stolt över mig själv.

  30. Det bästa med denna veckan är att min lillebror (som är 1,5år) sa mitt namn för första gången. Det är så kul, man blir varm i hela kroppen!

  31. Jag och en kompis pendlar från Stockholm till Södertälje varje dag nu i en månad för att vi blivit placerade här under vår sista kurs på läkarprogrammet. Det har varit lite tråkig stämning på vår avdelning men idag erbjöd en sköterska sig att hjälpa oss med något som vi behövde ordna. Efteråt när vi berättade för henne hur mycket vi uppskattade att hon tänkt på oss och tagit sig tid att hjälpa oss blev hon alldeles tårögd. Veckans finaste ögonblick.

  32. Det bästa med den här veckan är att jag umgåtts med min äldsta dotter och haft det bäst samtidigt som jag vet att min yngsta dotter kommer hem den 22 så då har jag en dotter till att umgås och mysa med. Jag är så otroligt lyckligt lottat som har så underbara döttrar, dessutom en underbar man som ofta uppvaktar mig med blommor.

  33. Det bästa med den här veckan är att det är den första veckan på länge som jag känner mig som mig själv igen. Drabbades av utmattning i höstas och inledde det här året med den värsta depressionen jag upplevt i mitt liv och ett gäng förkylningar och influensor. Har legat i sängen stora delar av 2013 och inte orkat gå upp. Men så den senaste månaden har jag känt att livet börjat rinna tillbaka till mig och den här veckan är jag plötsligt mig själv igen. Jag är glad! Jag har tagit tag i saker, tränat, börjat plugga, drömt om framtiden helt utan ångest och känt magen bubbla med förväntningar om allt fint som väntar i livet. Att jag sedan fick beskedet att jag kom in på en sommarkurs i Norge var bara pricken över i:et!

  34. Den här veckan fick jag vet att min pojkvän fått jobb i samma stad som jag!
    Lyckan över att äntligen få ta steget att bli sambo är enorm.
    Lite läskigt, men mest härligt såklart. Tänk då att få fylla upp vårat GEMENSAMMA badrumskåp me dessa produkter.. ååhh!

  35. Hej Michaela!
    Det bästa med denna vecka har varit att jag har insett att jag fortsätter gå ner i vikt, jag är lyckligt kär samt att det blir ljusare och ljusare för varje dag!Snart är det helg och snart vår! Livet är bra fantastiskt ibland 🙂

  36. Det bästa som hänt i veckan var när en liten pojke som går på dagiset jag jobbar kom med en present till mig. Presenten var ett fint silverhalsband som han själv hade valt. Pojken hade övertygat sina föräldrar att köpa detta (relativt dyra) halsbandet för att han sa att han älskade mig! Tänk att få vara en 4 årig killes första crush!

  37. Bästa med den här veckan är mitt nya jobb som jag stortrivs på med härliga medarbetare som tagit emot mig med öppna armar 🙂

    Vore toppen att få i ordning på min besvärliga hy!

  38. Det bästa som hänt mig är att jag idag började på mitt nya jobb inom hemtjänsten, jag är 18 år och när jag hjälpte en gammal farbror så tittade han in i mina ögon och sa: du är söt som en docka, jag tror minsann jag bytt upp mig från frugan jag haft i 55 år.
    Att några små ord från en person kan värma så mycket ♥

  39. Åh va najs med en tävling, brukar aldrig vinna men jag kan aldrig riktigt låta bli att delta 🙂
    Jag skulle bli hur glad som helst över dessa fräscha produkter och tänker nu berätta om det bästa med denna vecka. Jag ä 19 år och kommer ifrån lilla staden Ö-vik uppe i kalla Norrland och det bästa med denna vecka är att våren äntligen har hittat hit, PÅ RIKTIGT. Jag har vaknat av solen & fågelkvitter och har av rent vårrus stigit upp från sängen varje dag och känt: fyfan så skönt med vår! Och nu börjar jag ännu en dag närmare studenten och frihet! Även alla känslor som kommer just nu under den fantastiska våren är helt ofattbara. Jag är så jävla rusande kär i världens bästa kille och nu när våren kommit så känner jag att våra känslor blir tusen gånger så intensivare än vad de har varit under vinterhalvåret. Våren ger verkligen kärleken en kick i arslet och all denna kärlek gör att livet blir så mycket mer tillfredställt och enklare. Så min gångna vecka var underbar på flera plan: värmen, studenten och sprudlande, intensiv och härlig kärlek.

    Kram! / Jennie

  40. I söndags somnade en nära vän in efter en lång kamp mot cancer o i tisdags föll även min älskade lilla vovve offer för cancern, de värsta dagarna i mitt liv tror jag. Det bästa med den här veckan är att jag varje dag inser hur lyckligt lottad jag är som fick chansen att lära känna dessa underbara varelser och hur flycktigt livet är, att jag uppskattar mina nära mer än någonsin och att jag börjar inse att såret faktiskt kommer att läkas någon gång, när tomrummet har fyllts med våra härliga minnen.

  41. Den här veckan har inte alls varit bra. Min pojkvän åkte utomlands med en tjejkompis. Bara dom två. Jag hade inget emot det eftersom jag inte kunde följa med. Men nu ser jag att han lämnat förlovningsringen hemma. Och dom delar hotellrum.
    Det går inte att vara glad. Trots att han tjatar om att jag inte behöver vara orolig.

  42. Det jag gillar mest med veckan som gått är att jag fått de sista tentasvaren för året och för första året sen jag börja plugga klarat ALLA årets ordinarietentor! Utöver det fick jag och min uppsatsgrupp sitta med på ett viktigt och spännande möte om solenergi och hur vi ska minska utsläppen och vi, tredje årets civilingenjörsstudenter, fick ta del av det och de andra stora företagen tog oss på största allvar. De var genuint intresserade av vår uppsats och det kändes himla roligt!

  43. fina michaela!
    har i några månader haft lite lätt ångest över hur det ska bli till sommaren eftersom jag tar studenten i juni med jobb osv.. Fick i tisdags reda på att jag har fått jobb både till sommaren och extra jobb efter sommaren och att jag också kommer att gå ut med bra betyg som jag är så stolt över!
    Ett plus är att solen har varit framme hela veckan! 🙂 livet är för tillfället underbart! puss&kram ♥

  44. fina michaela!
    har i några månader haft lite lätt ångest över hur det ska bli till sommaren eftersom jag tar studenten i juni med jobb osv.. Fick i tisdags reda på att jag har fått jobb både till sommaren och extra jobb efter sommaren och att jag också kommer att gå ut med bra betyg som jag är så stolt över!
    Ett plus är att solen har varit framme hela veckan! 🙂 livet är för tillfället underbart! puss&kram ♥

  45. att jag bokade biljett till kina och snart ska få åka dit och vara bara med den finaste killen i hela världen i tio långa dagar och nätter.

  46. Det bästa med denna vecka var när jag och min pojkvän fick det vackraste besked man kan få, vi ska bli föräldrar i vinter. ♥ Är helt uppfylld av lycka och kärlek till livet och svävar mest var jag än går. Livet är så otroligt vackert och att vi, jag och mitt livs kärlek kommer få dela något så vackert gör att jag bubblar över av lycka.

  47. Min kärlekskväll i tisdags gjorde min vecka. Åkte hem till min pojkvän på Lidingö efter en lång dag i skolan som varit ganska kämpig av olika anledningar. All trötthet och stress släpper i samma sekund som dörren öppnas. Jag hinner inte ens innanför dörren innan hans armar omfamnar mig hårt och hans läppar möter mina. Trots att vi snart har varit tillsammans i snart 6 månader så finns fjärilarna i magen kvar. Vi stod kvar i hallen och bara kysstes i säkert en halvtimme och bara kramades.
    Efter ett tag hade vi förflyttat oss till vardagsrummet. Han märkte nog att jag var trött och frågade hur jag mådde. Jag svarade att jag hade haft en jättejobbig dag i skolan. Först världens mysigaste kyss sedan ”vad jobbigt, men du är här nu, jag ska ta hand om dig. Här, lägg dig i mitt knä”, sade han. jag lade mig med huvudet i hans knä och han kysste mig på pannan. Han började pilla med mitt hår, som han vet att jag älskar, samtidigt som jag berättade om en orättvis lärare och en kompis som inte hade varit snäll. Han peppade och uppmuntrade samtidigt som alla spänningar försvann.

    Senare på kvällen lagade han fin middag till mig, trerätters och vin till. På en tisdag bara sådär. Jag kände mig så uppvaktad.

    Efter middagen så lade vi oss i hans säng och kollade på film. Jag lade mig på min favoritkudde, hans bröst. Det var så mysigt. Ibland tog vi ett avbrott för att pussas. Filmen hade ingen mening men det gjorde inget, allt har en mening när jag är med honom.

    Efter filmen så låg vi och pratade och bara mös i flera timmar. När klockan var säkert 2 på morgonen (jag hade sovorgon som tur var) så gick jag och sminkade av mig och han gick och plockade undan lite i köket. Jag tog av mig allt utom mina underkläder och lade mig i sängen för att vänta på min kärlek. Efter ett tag kom han, lyfte täcket och lade sig tätt tätt intill mig. Du är det finaste jag har och det bästa som har hänt mig viskade han i mitt öra innan han plötsligt låg över mig. Vi älskade i flera timmar och även fast vi har varit tillsammans i snart 6 månader så fanns fjärilarna där. Varje beröring känns som en elektrisk stöt.

    På morgonen gjorde vi amerikanska pannkakor till frukost som vi åt ute i vårsolen innan det var dags att åka till skolan. Det var många den dagen som frågade om det hade hänt något speciellt för jag tror att jag inte slutade le på hela dagen. ”Jag har sovit hos Christopher var det enda jag fick fram”. Det var ingen idé att berätta allt, de skulle ändå inte förstå hur det känns att komma hem till sin pojkvän efter en jobbig dag i skolan och mötas av så mycket kärlek.

    Min pojkvän Christopher gjorde inte bara min vecka, han gjorde min månad och 1:a oktober gjorde han mitt liv. Det var då vi träffades första gången.

  48. Det bästa med veckan är nog att jag dels kom iväg och träna trots flera veckors uppehåll + kvalitetssleepover med en fin vän igår. Sådär mittiveckan bra!

  49. Hej Michaela! Det bästa med den här veckan var när en speciell ”vän” till mig kom hem från sin fyra veckors semester i USA och jag insåg att jag för första gången gett mitt hjärta till en annan person. Jag, som i vanliga fall är relativt reserverad med mina känslor för omvärlden, kunde inte hålla tyst. Fantastiskt nog visade sig att även han är inne på samma spår.

  50. Det bästa med den här veckan är att jag har bestämt mig för att sluta träffa en kille som har fått mig att må riktigt dåligt och nu är jag redo för vår starkare än någonsin.

  51. Gillar mest att min pojkvän försöker lära sig att dricka kaffe för min skull. För att vi ska kunna kvällsfika tillsammans, trots att han tycker att det smakar beskt.

  52. Det jag gillar bäst med veckan som har gått är att jag har fått en lägenhet! Central, nyrenoverad och med balkong som jag bara väntar på att få fylla med vackra blommor. Och det vore ju trevligt att ha något att fylla badrumsskåpet med också 🙂

  53. Det absolut bästa med min vecka är att jag har haft väldigt mycket i skolan och varit riktigt stressad över det men idag när jag och mina klasskompisar satt och pluggade i skolan märkte jag hur vi samtidigt kunde skratta åt allting vi känner oss stressade över och berättade för varandra att det är okej att misslyckas ibland, man får det. Det fick mig att må så himla mycket bättre och det bra att bara tillåta sig själv att skratta ibland.
    Kram!!

  54. Det bästa med min vecka som gått är att jag har insett att mina känslor för en viss grabb inte går att undvika (det är också det läskigaste med min vecka). Jag ska ta mig mod och berätta för honom hur jag känner och jag är nervös över vad som kommer hända efter det.

    Men vem vet, han kanske står där nere och tar emot mig när jag faller preciiiis innan jag slår i marken. Det kanske blir en kick-ass sommar trots allt?

  55. Det allra bästa med denna vecka var att jag var hemma i Nässjö och fick hänga med min ägiga lillasyster. Hon klippte av mitt hår till en kort page och för första gången på flera månader känner jag mig snygg.

  56. Hej,

    Det bästa med min vecka är att jag äntligen fått ändan ur vagnen och börjat träna efter flera månaders uppehåll och det känns så jävla bra!

  57. Det bästa med den här veckan var att jag precis fick reda på att jag kom in på det gymnasiet jag ville gå på! Har varit orolig hur länge som helst men idag fick jag reda på att jag kom in och får gå på min drömlinje, LYCKA och otrolig lättnad!!

  58. jättetöntigt egentligen, men jag jobbar på McDonalds och blev månadens medarbetare och fick reda på det idag, så det är lätt det bästa! 🙂

  59. Min pappa som inte umgås med så många kompisar kom hem igår efter att ha varit på jobbresa i två dagar. Han var helt lyrisk och ville berätta om den goda maten de ätit och vilket fint hotell de hade bott på. Sedan sa han att han hade frågat städerskan om han kunde få ett extra schampo (sådana de ställer på alla rum) för hans dotter skulle tycka det var så kul. Det var så fint att se honom så glad!

  60. Vi låg i soffan och tittade på en film där huvudkaraktärens pojkvän dör i en tragisk olycka, och hon är givetvis helt förstörd. Precis i detta ögonblick pausar han filmen, håller om mig hårdare än någonsin och viskar ”jag älskar dig så otroligt mycket”.
    Det finaste ögonblicket den här veckan.

  61. Det bästa med den här veckan var att jag fick se artisten jag lyssnat VARJE dag på i över ett år live!!! Det var så himla häftigt att höra alla låtar live och se henne, hon är så fantastiskt och det var precis som jag förväntat mig!

  62. Min vecka har bestått av endast plugg..och åter plugg.. Det bästa som hänt denna vecka är därför helt klart er senaste pod! Ni satte verkligen fingret på så mycket som jag länge känt

  63. Hej!
    Det jag gillar bäst med den här veckan är att jag har en syster som lyssnar på mig när jag berättar om min psykiska utmattnigen och deppression.

  64. Vem vann glittra med Canon tävlingen. Eftersom det var så många som faktiskt ansträngde sig för att skicka in en bild som är det väl trovärdigt av er som site att visa att det faktiskt är någon som har vunnit priset. Grejen me tävlingar är ju att någon ska vinna. Eller?

  65. Att jag fick min bok signerad av en av världens finaste människor och att hon sa att det kommer bli bättre även om det inte känns så nu (min pojkvän lämnade mig för två veckor sen) och att sättet hon sa det på PLUS ATT HON NUDDADE MIN ARM gjorde mig såsåså lycklig för första gången på länge och hon fick smärtan inuti att försvinna för en stund.

  66. Måste först tacka för poddavsnitten ni gör dom är grymma 🙂
    Bästa med veckan är min pojkvän som märkt att jag vart lite ner dom senaste dagarna och överaskade mig med en stor påse godis och annat gott. En härlig myskväll som jag verkligen behövde.

  67. I måndags var jag på konsert i Köpenhamn för att se älskade Mumford and Sons ♥ har aldrig tidigare känt kärlek för någon artist i dess musik, men detta bandet tog mig till en plats där lycka bara är förnamnet.
    PLUS att min bästa kompis samma dag fick beskedet att hon kom in på universitetet i Peking!! Är så himla glad för hennes skull trots att jag kommer sakna våra dagliga samtal o häng.
    Må väl,
    Delia
    Delia.v@hotmail.com

  68. Det bästa med denna veckan är att jag har börjat träna på gymmet igen. Efter ett långt uppehåll är jag tillbaks igen, men det har absolut inte varit en lätt comeback.

    Mitt självförtroende är nog inte den bästa, och att komma tillbaks till gymmet fick mig att inse det. Jag mådde så dåligt att se alla vältränade människor runt om mig. DOCK lät jag inte den hemska känslan hindra mig ifrån att köra järnet. Mitt uppehåll berodde på att jag inte kunde stå ut med att det var så snygga och vältränade personer medan jag såg spinkig och otränad ut.

    Denna gången var det helt annat, visst kände jag lite stick i hjärtat att den känslan var tillbaks, men jag lät inte den komma genom ytan. Och därför väljer jag tisdagen denna veckan som den bästa dagen i veckan. För att jag bevisat mig själv att om jag vill, kan jag.

  69. Det bästa är lätt att jag var och klippte och färgade håret idag, var lite modig och klippte av massa hår. Nu är det vårfint!

  70. Det bästa med veckan som gått är att jag kom hem från barcelona så jävla lycklig. att jag nu äter penicillin gör mig absolut ingenting för jag har fått nya tjejkompisar. och det kan vara det bästa som finns för jag tycker att det är så himlahimla svårt att träffa nya bra tjejkompisar. samt att jag hade kjol idag när jag gick till doktorn, det är vår i luften ♥ ♥

  71. Hej Mikaela!
    Jag har haft det kämpigt en tid med anledning av att jag har försökt att ta nug ur en relation som inte var bra för mig! Det har vart svårt att släppa taget. Denna veckan har jag äntligen börjat känna att släppa taget och gå vidare från denna relationen är det bästa jag kan göra, trots att det fortfarande känns jobbigt såklart. Varför hålla fast i nåt som får en att må dåligt?! Jag har insett att jag förtjänar så mycket bättre än det här, det har jag väl vetat ett tag, men just denna veckan har jag verkligen kommit till insikt och fått den ”aha-upplevelsen” för att verkligen gå vidare:)

    Er pod igår var super bra, kände igen mig så mycket i det ni berättade:)

    Kram

  72. Jag skulle kunna skriva något fint om vädret i veckan som gått och om hur våren nästan är här, men jag väljer hellre något närmre till mitt hjärta.

    Den här veckan gjorde jag något jag aldrig gjort förut i mina 23 år. Jag tog ut min rätt att träffa min mamma alldeles själv. Bara hon och jag, hemma hos mig.
    Jag sa för första gången nej till syskonen och tog ut min ensamrätt.
    Jag kände att vi blev starkare av att få den här tiden och med ett leende bara ignorera alla vibrationer i telefonen.

    Det var fan det finaste. Det var fan min mamma och jag.

  73. Det bästa med veckan har varit att jag stått upp för mig själv och mina gränser genom att ha sagt upp mig från mitt jobb som var en riktigt ohälsosam arbetsplats. Jag är glad för att jag vågade då jag vet att arbetsmarknaden är svår och att jag inte har ett annat arbete att börja på. Hälsan går först! Stor kram

  74. Hejsan! Det bästa med denna vecka som gott är mina underbara vänner! Vi skriver uppsats och varje dag får någon av oss aha upplevelser eller en känsla av att vilja ge upp och lägga sig i fosterställning å gråta, Å det bästa med detta är att vi är där för varandra i alla lägen. Vi stöttar varandra i vått å torrt, det värmer i hjärtat ♥

  75. Det bästa med den här veckan är att jag har tagit första steget till att förverkliga en av mina stora drömmar, att studera utomlands. Det är ett stort steg att ta och fylla i en ansökan till en skola som ligger på andra sidan jordklotet. Jag är stolt över mig själv att jag vågar ta steget. Det känns spännande, läskigt och alldeles underbart!

  76. Nu ska jag berätta vad som är det bästa som har hänt mig denna veckan, OCH hela detta jävla året. Jag har försökt ta körkort i 4 år men slängt böckerna åt helvetet för att jag alltid haft svårt för läsförståelse, tagit mod till mig igen och försökt tills någon slinker ut att jag är nog inte ”så jävla bra på detta”. För varje månad sjönk självförtroendet. Tills jag i höstat bestämde mig för att bevisa att – Jag kan visst. Jag grät, kämpade, somnade framför datorn i flera veckor. Uppkörningen klarade jag på 2:e gången och skrivningen på 7:e försöket (!) SJUNDE, ni ska bara veta hur dåligt jag mått för att min körskola fick mig att må så dåligt. Och i tisdags tog jag det jäkla körkortet. Och jag gav inte upp, även fast min körlärare berättade hur dålig jag var.

    Jag är fan det bästa jag vet.

  77. Det bästa som hänt mig denna vecka är att min lärare som är den tuffaste och hårdaste personen i hela världen gav mig skitfin feed-back på en uppgift jag lämnat in. Jag kände mig on top of the world efter det!

  78. Det absolut bästa med denna veckan är att jag har insett att jag själv är den enda som väljer vad som kan påverka mig. Bara jag. Detta har resulterat i en mycket gladare och piggare variation av mig själv!

  79. Det som gjorde min vecka hände i måndags. efter att ha tagit mig i kragen har jag börjat träna sedan ett par månader tillbaka. Och i måndags tog jag mina första stapplande löpar-steg ute i vår solen, och döm om min förvåning när jag helt plötsligt hade sprungit över en halv mil utan att stanna! Har inte känt mig så stolt över mig själv på flera år, vilket lycko-rus!! 🙂 Känner att solen, värmen och en nyvunnen hälsa är på intåg! Kramar

  80. Det absolut bästa med denna vecka är att jag förstår hur mkt jag uppskattar människorna jag har omkring mig. Det har varit så hemskt på jobbet med onödigt tjafs som bara tar energi denna vecka, att då tänka tillbaka på morgonstunden med min pojkvän och lunchen med min kollega så har det gett så mycket ljus till dagen att jag inte låtit mig själv bli bitter. Har sett bort från det som annars skulle sugit all min energi. Tänk att man har så bra människor runtom sig att man kan sitta mitt i allt skit och ändå börja småfnissa för sig själv åt buset imorse. Tack livet, och tack för en så galet bra pod.

  81. Det bästa med den här veckan är att jag har insett hur nöjd jag är med livet just nu. Tog studenten i våras och kände väl precis som många andra ångest över livet.
    Bestämde mig därför att flytta hemifrån och börja plugga efter jul och det ångrar jag inte för en sekund. Har lärt känna världens härligast människor och just nu är livet sådär underbart bra som det kan bli. Vår, rolig utbildning och fantastiska människor. Man behöver inte mycket mer i livet

  82. Det bästa med denna veckan är att jag äntligen har fått ett jobb och ska få jobba med något som jag älskar!

  83. Ja du,kan nog skriva en hel del om det=).
    Gravid i vecka 36 nu,har varit sänggligange i 15 veckor..haft infektion i kroppen som gjorde mig rörelseförhindrad med kännsel.
    Fick flytta hem till mina föräldrar som fick ta hand om mig då min man var tvungen att jobba och jag behövde hjälp 24/7.
    Blev så klart deprimmerad och grät av smärta dagligen och mådde bajs..tills solen och värmen kom fram och jag bröjade bli bättre=).
    Förra veckan,då kunde jag ta mig upp från sängen själv,duscha själv,klä på mig själv jaa ta hand om mig själv helt enkelt..dock går med kryckor då mitt knä måste tränas upp igen.
    MEN jag kan ta hand om mig själv=)=) har fått tillbaka intresset av att vaxa noppa peela sminka..mår så bra av det..
    Vi tar allt för givet, behövs bara en sekund för att ens liv ska förändras..jag vaknade med smärtor i kroppen som förändrade mitt liv..jag tog min hälsa för givet..

  84. Att jag för första gången i mitt liv sa rakt ut till min mamma vad min dröm i livet är. Jag vågade vara ärlig, för första gången. För mig är det en otroligt stor sak! Jag ska inte behöva skämmas över att jag vill bli modell. Det är bara så det är.

  85. Det bästa med den här veckan var att jag landade i Sverige efter att ha jobbat som volontär på ett barnhem i Ghana i två veckor, när jag fick gå på en riktig toalett, kunna duscha i en riktig dusch (i Ghana fick vi en hink med vatten för att tvätta oss) och jag har insett hur bra jag verkligen har det och hur tacksam jag är över mitt liv!

  86. Att jag denna vecka fått reda på att jag lyckats gå upp 10 kilo. Detta betyder att jag nu inte längre klassas som kraftig underviktig, slipper sjukhusbesök och att jag förhoppningsvis aldrig mer behöver dricka en kaloridrink i mitt liv. Jag har även insett att jag ska ta steg och satsa på killen jag faktiskt gillar. I veckan fick jag även reda på att jag ska bli moster, och jag blev så jävla glad och lycklig och allt känns bara som om det löser sig och äntligen blir bra nu.

  87. Det jag gillar mest med den här veckan är att jag äntligen har börjat stå upp för mig själv, helt klart! Är så himla trött på att ta emot skit hela tiden så det känns så skönt att jag för en gångs skull börjar stå upp för mig själv 🙂 Go me!

  88. Bäst med denna vecka är helt klart att jag fått umgås jättemycket med min bästa vän, har saknat henne så! Vi jobbar så olika och hon har pojkvän i annan stad så det har blivit svårare att tajma in träff, men denna vecka har hon vart hemma så vi har passat på att köra heldags-häng när båda otroligt nog var lediga samtidigt 🙂 så humöret har varit på topp denna vecka.

  89. Det bästa med min vecka är att jag äntligen fått sommarjobb. Jag trodde verkligen inte att just jag skulle få. Underbart. Vilket betyder att sommaren kommer bli så fruktansvärt bra. Vem kan vara ledsen med något sådant på nacken?

  90. Det jag gillar mest med denna vecka är att jag har tagit ett beslut som kommer att förändra mitt liv. Ett beslut som jag trodde skulle få alla runt omkring mig att lyfta på ögonbrynen, men så fel jag hade- alla har stöttat mig så otroligt mycket. Har aldrig varit skönare att lyssna på hjärtat!

  91. Bästa med veckan är utan tvekan min nya müsli. Så dålig har min vecka varit, att jag verkligen känner en stark kärlek till den här nya supermüslin som den så fint heter. Det är ok att vara kär i mat!

  92. Det bästa med den här veckan är att jag fått vara glad. Det här året har varit helt svart för min del. De stunder jag borde varit glad, har jag inte kunnat känna lycka – för då får jag skuldkänslor för det. För ett år sedan erkände nämligen min syster att hon hade problem med bulemi, alkohol och knark. Vi hade inte märkt det här över huvud taget (hon är 25). Hon börjades behandlas och allt såg ljusare ut, tills hennes pojkvän tog livet av sig. Allt gick i kras. Min syster, min familj. Jag gick i kras. Detta var i somras, och sedan dess har det varit sjukhusbesök, återfall, olika behandlingshem hit och dit. Självmordsförsök från min systers sida och anda dumheter hon hittat på, vilket inneburit att jag, mamma och pappa suttit som på nålar varje dag i snart ett år. Så fort mobilen ringer hugger det i hela mig för att jag är rädd att det hänt henne något. Det är så fruktansvärt att se sin syster ruttna bort för sprit, narkotika och olycka. Det är jobbigt, för jag vågar inte prata med någon om detta. Jag vill inte berätta för mina vänner, eftersom min syster inte vill det. Att se sina föräldrar så olyckliga som mima är just nu är hjärtekrossande. Jag känner deras skuldkänslor i hela huset, fast det inte är deras fel. Men den här veckan har jag sett glimtar av min syster, min riktiga syster. Under någon månads tid har det gått något uppåt och det ser ljusare ut, faktiskt. Samtidigt som det är långt ifrån läkt. Men jag har skattat med min syster, det var igårkväll faktiskt. Vi skrattade tills vi grät och föll sedan hejdlöst in i varandras famnar och kramades och grät. Grät ut. Det var så skönt. Jag saknar min syster så, och det tog jag som en början på ett nytt kapitel. Jag vågar i alla fall hoppas på det. Kram

  93. Den bästa stunden den här veckan var när jag satt hemma sjuk i soffan och tittade på gamla hemma-videos och de var en film från när jag gick i förskolan och min klass uppträdde en musikal i idrottshallen. Jag och några klasskompisar dansade och sjöng till en låt som går något i stil med ”vi ska vara allra bästa vänner.” och ser just då att jag står bredvid min bästavän. Där står vi två, 6 år och blå-målade i ansiktet som smurfar och sjunger om vänskap. Nu 11 år senare är det endast hon och jag som har lyckats hålla ihop i samma klass under alla dessa år. Det kom några tunga tårar av kärlek för hon är verkligen en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag är så tacksam som har fått gå igenom livet med henne och att vi bara blir starkare tillsammans genom varje dag som går.

  94. Han och hans fantastiska skägg var hos mig igår.
    Har funderat lite fram och tillbaka på vad det är vi håller på med. Du vet, om det bara är sexuellt eller om det kanske kan bli något annat, något stort.
    Vi drack kaffe, skrattade åt mina anteckningar från föreläsningarna (hade förstått fel och ritat pyramider när läraren mest troligt menat Pyrenéerna), hade sex och delade sedan på en cigg i solen när vi väntade på bussen. Bestämde att om mitt Skellefteå förlorar finalen ska jag bjuda honom på två öl ute, och om hans Luleå vinner bjuder han mig. Sedan i bussen höll vi nästan varandra i handen, så där när jag har min arm ovanpå hans bara för att vi sitter så nära varandra.
    Jag vet inte vad vi håller på med, men jag har bestämt för att låta tiden ha sin gång och njuta av hur det är just nu. Han gör mig glad, och han brister ut i ett stort leende när han ser mig.

  95. Det absolut bästa med denna veckan är att jag och en barndomsvän har hittat tillbaka till varandra efter 6 veckor av tystnad. Idag har vi skratta, gråtit, flamsat och pratat om livet.

  96. Har smsat med skolans absolut finaste kille. Det kanske inte är mycket eller ens äkta, men han skriver att jag är vacker och fin, och det är så himla fint.

  97. Det bästa med den här veckan är att jag verkligen asgarvade hela dagen igår. Jag insåg att det är då jag mår som bäst. När jag är med personerna jag gillar mest och kan vara mig själv, dvs. helt störd i huvudet.
    Så det bästa med veckan är att jag skrattat som aldrig förr och levt livet. Puss

  98. Kan inte bestämma det bästa så här kommer lite olika: Jag tog en lång longboardtur och lättade på skolångesten lite. Jag Var ute på en springtur med min hund, för första gången på länge och mitt ute i skogen var jag bara så himla glad av att vara jag, av att jag var glad fast det bara var jag och min hund där. En av mina bästa vänner och en annan vän har blivit tillsammans och jag blir lycklig när jag ser dem så himla lyckliga tillsammans. Jag vågade smsa den finaste killen jag vet först, brukar aldrig våga sånt, och han verkade bil riktigt glad.

  99. Min pojkvän bor i USA, ibland är det kämpigt med distans. De senaste dagarna har jag mest haft ont i magen av alla missförstånd. Men idag, IDAG, pratade vi om allting och nu känns det bara sådär superunderbart och fjärilar och pirr i magen. Det bästa med den här veckan är definitivt att vi åter igen känns oslagbara, menade att vara!

  100. Hej bästa Michaela!
    Det bästa som har hänt under veckan som gått är för mycket för att skriva i flytande text så jag spaltar upp det lite 🙂
    ?jag fyllde 18 ?jag var i alperna med mina bästa vänner ?jag var ute på krogen för 1a gången *magiskt* ?jag träffade en kille som fick mitt nummer :)) ?killen tog kontakt och vi ska ses i helgen! ?jag har insett att det här med killar är rätt najs om man bara låter det vara najs ?fått en ny gnista och insett att livet är rätt fett ändå.
    Tack för den bästa bloggen och podcasten! Puss

  101. Michaela. Det bästa på hela veckan är att jag har varit så himla modig. Jag stod upp mot min chef som gillar att köra över. Sa hur jag mår, vad jag tycker och tänker. Och visade henne att även vi ”vanliga dödliga” måste få tycka och känna. En annan sak som jag är glad över är att jag lyckats gå vidare från en kille som haft mig lindad runt sitt lillfinger i allt för många månader. Det har vart jobbigt. Men nu känns allt bra igen.
    Kram

  102. Det bästa med denna veckan är att jag och mitt livs kärlek har fått veta att vi ska bli föräldrar 🙂

  103. Det jag gillar mest med veckan som har gått är våren. För bara för att termometern stiger med några få grader, och solen kikar fram någon gång ibland, så blir så många av oss sådär härligt vårglada igen! Jag har njutit av leenden från främlingar, glada barn i vagnar och att allt plötsligt verkar så bra! Det är konstigt vad lite sol kan göra för humöret

  104. Bästa med denna veckan är att mitt liv tagit en vändning! Jag har fått jobb och kunde inte varit gladare. Efter ett tidigare helvete av ätstörningar och panikångest mår jag äntligen bra igen och den ekonomiska biten kommer bli trygg. Hoppas hoppas att jag vinner, verkar vara riktigt bra produkter och jag behöver def nytt nu snarast.

    ÄLSLAR förövrigt er podcast <3

  105. Det bästa med den här veckan är att jag och mina favorittjejer ska träffas på fredag för vin följt av utgång:) Jag vet att vi kommer att skratta tills vi får ont i magen! Det är sällan alla kan ses samtidigt för det är alltid någon som jobbar så det betyder mycket för mig:)

  106. Att jag vågade gå på gymmet helt själv, även om det bara var för att cykla ett tag mellan två pass. Tycker det är så läskigt med alla maskiner som man måste ställa in, fattar ingenting.

  107. Det bästa den här veckan var ikväll, umgicks med två nära vänner hemma hos den en av dem, eftersom vi är fattiga studenter hade vi köpt en billig middag och medans jag stod och diskade slängde de två ihop en kladdkaka. Sen skrattade vi så vi grät, tittade på Vi på saltkråkan och sen kramades vi hejdå eftersom min ena kompis åker iväg i nån månad nu. Det var en bra kväll!

  108. Alla vi som studerar vet hur jobbigt mentalt det är att förbereda sig inför en salstenta. Att sitta stilla i flera timmar med krångliga frågor och med en likgiltighet där det enda man hör är pennor mot papper, som om det enda viktiga är att få ner allt man har i huvudet för stunden för att sedan släppa på oron och känna hur lugnet sprider sig i kroppen.
    Eftersom att min pojkvän reser mycket i jobbet kan det oftast vara svårt att höras med varandra. Och då han var i Holland i veckan kändes det som att mitt liv hade gått lite under jorden. Jag var deppig efter min tenta och insåg att jag behövde en tröstande famn. Men det var lite svårt eftersom att han inte var hemma och att höras mitt under hans möten är inget vi kan göra. Den kvällen fick jag ett samtal och den var min pojkvän som i all hastighet, mellan jobb och middagar ringde för att påminna mig om att jag är den finaste han har. För mig räckte de orden och nog vart vi väldigt kärleksfulla när vi åter sågs under veckan 🙂

  109. Okej, jag säger inte detta för att smöra på något sätt, men det bästa med veckan som gått för mig var att lyssna på podden olycklig kärlek.
    Jag har haft en lite jobbig period i livet med massor av beslut som ska ta, killar som är svåra att läsa av och tjejkompisar som beter sig som främlingar. Podden fick mig att inse massor, och speciellt det att man måste ta ett beslut och inse när någon gör en mer olycklig än lycklig. Jag lyssnade på podden tre gånger igår och bara fick en härlig känsla i hjärtat. Jag vill inte gå runt med en ständig huvudvärk (som jag bokstavligt talat gjort) utan jag vill vara lycklig och det har podden fått mig att inse.
    Tack!!

  110. Hej Michaela!
    Jag skulle vilja säga att det bästa med denna veckan har varit att jag tillslut fick det där telefonsamtalet med en arbetsintervju som jag så länge gått och hoppats på, det har snurrat i mitt huvud sådär som det kan göra när man verkligen, verkligen vill ha något.

  111. Det bästa med den här veckan är att jag fyllde år igår. I onsdags sa jag till mamma att jag var livrädd, jag har nämligen precis (nåväl, två månader sedan men efter fyra år sedan känns det ändå som igår) lämnat min pojkvän och hur hur hur ska man kunna vakna ensam på sin födelsedag?

    Men det gjorde jag. Och skrattade. Jag skrattade mig igenom hela min födelsedag. Fick perfekta ballonger, perfekta presenter, perfekta ord, perfekta blommor, perfekt allt.

    Han sa inte ens grattis. Efter fyra år kunde han inte förmå sig att gratulera mig på min födelsedag. Men det gjorde ingenting. Det gör ingenting.

    Livet är så kul. Nu är det över. Två månader har gått och nu är det över, insåg jag igår när det inte gjorde någonting att jag vaknade ensam på min födelsedag. Jag ville det.

  112. Bästa med veckan är att jag fått bo tillsammans med
    En av mina närmsta vänner pga uppbrott med sambon. Jag har tittat på girls och fyllt 25. Mys!

  113. Det bästa med denna veckan är att jag tagit tag i saker som allt för länge legat orörda inom mig.
    Små saker som att boka tandläkar och bankbesök men även större, så som att ta de där snacket där man definerar sitt förhållande med någon man tycker om.Och ställer frågan rakt ut ” vad är vi?! ”

  114. Jag gillar att jag kommit igång på mitt nya jobb och att jag trivs bättre och bättre för var dag som går. Första dagarna grät jag varje dag när jag kom hem, men nu känner jag mig gladare i allmänhet och säkrare på mina arbetsuppgifter!

  115. Det bästa med den här veckan är att jag tog mod till mig att söka universitet. Fy fan vad paniken kröp inom mig men jag klarade det. Vilken jävla lättnad efteråt! Nu är det bara några månader kvar till antagningsbeskedet kommer, den dagen vill jag inte ens tänka på för jag blir så nervös…

  116. Det bästa med veckan som gått, är att jag fått somna och vakna med honom med stort H. Utan tvekan.

  117. Det bästa med denna veckan är att jag vet helt säkert att jag och min klass ska resa utomlands, eftersom att jag inte är utomlands så ofta är detta något som är väldigt roligt 😀
    TURKIET HERE WE COME!! ♥

    Mail: boel_halttunen@hotmail.com

  118. Det bästa med veckan var att komma hem till vänner och familj (och ett soligt Göteborg) efter åtta veckor borta!
    Kram!

  119. Det bästa måste nog vara att få höra några ord som jag inte fått höra många gånger, med stor betydelse för i alla fall mig. ”Du ska veta att du alltid gör mig glad no matter what” – detta sagt av en nära killkompis. Kommer leva på det länge och han vet nu också att jag känner detsamma.

  120. Det absolut bästa denna vecka är med utan tvekan då jag i tisdags kände mig lycklig med livet för första gången på väldigt länge. Det var inte en lyckan som brukar kopplad till en specifik situation då man fått något positivt besked, eller lyckan som man känner när man får skratta genuint och högt med sina nära o kära, utan för första gången så kände jag mig bara lycklig utan någon specifik anledning och det var så skönt kom jag på för jag har verkligen inte fått känna den känslan på ett flertal månader.

  121. Jag hade nån vecka innan min födelsedag nämnt till honom att jag ville ha en rosa pannkakstårta när jag fyllde år. Och varför just rosa undrade han?! Jo för tänk hur många gånger man har ätit pannkakor sa jag, men hur ofta äter man dom rosa? Sen gick det ett tag och jag tänkte inte mer på det. Så i tisdags på min födelsedag kommer han in med en rosa pannkakstårta till mig, en som han gjort själv, bara till mig!

  122. det jag gillar absolut mest med denna vecka är fredagskvällen! Eller hela fredagen egentligen, som började med att jag lyckats knipa mitt första jobb efter tre års universitetsstudier. Sjukt stort, bästa drömjobbet! Sedan firades hela kvällen med gasque (traditionsenlig sitting i uppsala) för att tacka av oss som tar vår examen i juni. En härlig kväll med bästa vänner, spex och dans tills vi stupade. Så min hy kan verkligen behöva lite boost efter denna dag.

  123. Det bästa med veckan var gårdagen då vi firade en vän, satt och drack vin, snackade och skrattade. Vi alla ska ta studenten om mindre än två månader och vi pratade om allt vi har att se fram emot. Bal, student, studentresa och att alla äntligen kommer in lagligt på krogen. Vi liksom glömde hur mycket vi har att göra i skolan och utanför tills dess och bara göttade oss i hur kul vi kommer ha sedan. Jag känner på mig att detta kommer bli världens bästa sommar!

  124. Åh Fröken Forni denna vecka hände något underbart.
    Jag och min tjej sen många år tillbaka har haft det tungt i sovrummet senaste året efter en omtumlande händelse som drog ur all lust dom fanns i kroppen. Men som på beställning i takt med våren blommade den upp igen och kärleken växte på nytt! En fin stund en onsdagsnatt som fick mig att känna mig så nära, lycklig och älskad än jag kännt mig på mycket mycket länge.
    Det är det är det finaste denna veckan givit mig.

  125. Det bästa med den här veckan är att jag träffade en gammal vän som jag inte sett på hur länge som helst när jag var ute igår. Hon gav mig världens största leende och en kram och frågade varför jag såg ledsen ut och då berättade jag att det gör fysisk ont i hjärtat sen min senaste kille. Då sa hon ”kom så ger vi hjärtat medicin!” och så bjöd hon mig på ett glas vin och efter några timmars samtal så gjorde hjärtat inte lika ont längre.

  126. Det som nådde toppen i veckan var när jag var på ungdomshälsan, och berättade hur jag kände. Glädjetårar rann ner för min kind, efter 6 år, så har jag äntligen hittat rätt medicinering för min depression. Jag kunde för första gången på väldigt länge svara att jag mår bra utan att behöva ljuga eller känna skam över mitt mående! Det var något helt magiskt, även om det låter som en liten grej, så var det oänligt stort för mig 🙂

  127. Har börjat skriva på mitt examensarbete om tjejer son lever i hedersförtryck, ett problem vi sällan pratar om. Kommit i kontakt med några av dessa tjejer som öppensinnat och helhjärtat berättat för mig om deras tragiska livsöden. Det positiva i detta är deras hopp, deras vilja till ett liv där de själva är deras egna härskare. Det ger mig hopp, det gav mig perspektiv. Och något av det absolut finaste, en av mina bästa vänner sen barnsben reste 600km för att komma och hälsa på mig i min lilla studentlya som fylldes med så mycket kärlek och skratt. Så mycket bra känslor och så mycket fina människor som står bredvid mig i livet. Det är det bästa med denna vecka som gått (och som fortfarande går i lika underbara spår).

  128. När jag impulsivt bokade flygbiljetter från Köpenhamn (är på utlandsstudier) till Umeå för att träffa min pojkvän även om jag vet att det kommer bli knapert att klara av månaden. Kärlek är så mycket viktigare än alla pengar i världen.

  129. Det bästa med veckan som varit är att jag avnjutit en veckas semester med min farmor i Norrköping. Jag bor långt uppe i Norrland och hon ganska långt ner i Sverige och hon är 87 år gammal så det blir inte att man ses så mycket! Älskar att träffa dem man håller närmast hjärtat och släkten är alltid bäst! Sen skulle jag vilja prova detta då jag har problem med acne och har i princip testat allt utom detta! Vore intressant att kolla! Ha en bra vecka fina ni!!!♥

  130. det bästa med den här veckan;
    att jag äntligen börjar känna mig fri från min anorexi! hurra!

  131. det bästa med den här veckan;
    att jag äntligen börjar känna mig fri från min anorexi! hurra!

  132. Det bästa med veckan är att jag blev godkänt på matte kursen jag läser om ifrån 1.an i gymnasiet! Den känslan… obeskrivlig. Harmoni..

  133. När killen som har sagt till min bästa vän att jag var söt i kassan på ica erbjuder sig att hämta mig och skjutsa mig till en fest. Hur gulligt?!

  134. Hade en helt underbar lördag med min fina pojkvän! Började med mysmorgon och långfrulle i soffan. Sen stack vi till gymmet och körde ett kul gympass och sen bastade. Kvällen spenderade vi åt att laga gooood mat och äta den framför en film och sen mysa i soffan hela kvällen och bara rå om varann. Kom fram till under kvällen att vi båda verkligen älskar de där heldagarna när vi bara hänger med varann och skrattar och myser om vartannat. Vi hittar på rätt mycket på helgerna med vänner, familj, besök osv, men emellanåt tar vi en sån helg när vi bara är med varann och vi båda älskar det och den känslan är den absolut bästa jag vet!

  135. Det jag tyckte bäst om med den här veckan var att jag och min pojkvän efter två veckor fyllda med stress och aktiviteter äntligen fick spendera en kväll ihop, bara vi två. Han har haft 2 jobb och vart iväg mycket och jag har haft tentor och praktik i skolan så vi har i stort sett bara sagt hej & hejdå till varandra under de senaste veckorna. Men i fredags fick vi äntligen tid för och umgås med varandra, han överraskade mig med sushi & sen mös vi framför en film, helt underbart 🙂

    sooph@live.se

  136. Vad jag trodde skulle bli den värsta veckan på länge, blev istället den bästa! Killen som dumpat mig två månader tidigare för att dra till Indien och hitta sig själv, kom hem förra lördagen. Jag visste detta, och var orolig för att han skulle komma och vända upp och ned på allting jag på något sätt lyckats få ordning på efter att han stack. Veckan börjar med att jag flyttade till en alldeles underbar lägenhet, fri från minnen av honom. Dagen därpå ringer de från företaget jag varit på intervju hos och meddelar att jag fått jobbet! Glad och berusad på mousserande vin, går jag ut en kväll med vänner för att fira, och träffar en helt underbar kille, som jag igår var på dejt med. Det var det bästa av min vecka som egentligen skulle ha blivit den sämsta!

  137. Jag är jätte gärna med och tävlar!
    Det som jag tycker har varit bäst denna veckan är att jag preliminärt kom in på mitt första val till gymnasiet så jag varit sjukt glad och varit på jätte bra humör! ♥
    Alma_selin@hotmail.com Kram !

  138. Det bästa med veckan som gått var att se glädjen i min mammas ögon när hon öppnade presenten jag gett henne och förstod att vi, tillsammans, skulle gå på musikal i London till helgen! Något som hon länge drömt om!

  139. Det bästa med veckan som gått var att se glädjen i min mammas ögon när hon öppnade presenten jag gett henne och förstod att vi, tillsammans, skulle gå på musikal i London till helgen! Något som hon länge drömt om!

  140. Det absolut bästa med min vecka är att jag klarade min uppkörning och alltså fått körkort! Jag har skjutit på det i ett år men tog äntligen tag i saken och jag har varit så sjukt nervös men jag klarade det, jag f*cking klarade det! Det är en sådan lättnad och bara tanken av att jag faktiskt har gjort det ger mig världens powerkänsla! Jag är så nöjd1

  141. Den senaste tiden har varit kämpig, kaosig. Förlorat flera anhöriga på ett eller annat sätt. Denna veckan var jag på min kära morbrors begravning. Det var så fint, så sorgligt men så fint. Mitt i allt detta kämpiga samlades vi nära och kära och bara delade så mycket kärlek. Såndär obeskrivlig villkorslös kärlek man känner för sin familj. Det finns så mycket kärlek i sorgen. Det är fint att tänka på. Så jag antar att det bästa med den här veckan är kärleken.

    Ville bara dela med mig utav det, att man kan finna kärlek även i sorgen. Att man inte ska glömma det.

  142. Jag har för första gången på länge känt att jag verkligen LEVER! Så jävla fint var det. Om man ändå kunde känna så jämt.

  143. I veckan som gått har jag kysst läppar från det förflutna. Läppar jag inte borde kyssa men endå kysst. Men jag tycker det är fint för jag har hittat mig själv och jag vet vad jag vill nu. VI vet vad vi vill. Det krävdes att vi kanske föll tillbaks och kanske kanske kunde det gått dåligt, att vi vart fast igen men det gjorde inte det. Inte den här veckan iallafall och det är ju så bra!

  144. I måndags lämnade min pojkvän mig för någon annan. Han förstörde mig och han förstörde min värld. Det var det fulaste som någonsin kunde hända. Men detta fula visade också det finaste. Det visade alla vänner och familj som faktiskt bryr sig i hjärtat. De kramar en och håller handen, klappar en när man gråter, försöker få en att le. Skickar sms på morgonen och säger ”du är tamejfan den starkaste personen jag vet\\\” fastän att det inte känns så. När jag i lördags stod med alla dessa fina människor och dansade till mina vänner som spelade musik insåg jag att jag kommer överleva. Med dessa fantastiska människor överlever jag precis vad som helst. Senare på kvällen blev jag och min bästa vän överraskade med en resa till London av våra föräldrar, en resa som vi tjatat om i ett år. När jag låg i min säng så kände jag hoppet och jag tänkte ”Denna kärleken är så mycket större, renare och finare än vad han någonsin kan ge mig”. Den natten grät jag mig inte till sömns utan lyssnade på er podcast om olycklig kärlek. Det är konstigt hur det finaste och fulaste kan få plats i samma vecka.

  145. Hej, jag vill vara med och tävla!
    Det bästa med den senaste veckan är att jag har bestämt mig för att åka utomlands i sommar!Jag har varit utanför Sveriges gränser EN gång på mina 21 levnadsår, så det känns så himla roligt att åka iväg. Jag blir pirrig bara jag tänker på det!

  146. Det bästa med den här veckan är att jag har insett att jag verkligen måste ta skolan på allvar nu och att jag har börjat jobba ikapp alla andra. Förut struntade jag nästan helt totalt i skolan.

  147. Vilken rolig tävling! Det bästa med veckan som gått är att min pojkvän fick körkort och igår redovisade jag ett tal som jag skrivit ihop på mindre än en vecka om framtidens utveckling, vilket gick jätte bra och det är så skönt när det är över. Idag vaknade jag upp med ett leende och det första jag tänkte var: Idag ska bli en bra dag! Med min inställning så har det också blivit det. Det har varit jätte jätte fint och soligt vårväder idag och jag började skolan 12:25 idag till 13:30 så jag har njutit av att vara hemma i solen och har inte stressat ett dugg. Jag älskar att ta det lugnt och göra allt med ett leende. Kram Michaela!

  148. Jag fick reda på att jag fått min drömpraktik. Jag läser ett yrkeshögskole-program inom inköp, och är så satans nöjd med att jag äntligen styrt upp mitt liv och börjat plugga. Jag är så pepp på att bli en karriärskvinna och ha en snygg titel och ett jobb som jag tycker är kul att gå till. Jag längtar verkligen tills jag är klar och kan börja söka riktiga jobb, och praktiken är en bra start till det! Heja heja!

  149. Jag har haft en sån himla bra vecka så det är ju lite svårt att bara välja ut en grej men att jag tog tag i framtiden och sökte in på universitetet är svårslaget, dock fick jag ju biljetter till Alex Schulmans show Älska mig och det slår allt!

  150. Våren och solen kom till Barcelona för att stanna många månader framöver. Och den kom i alldeles lagom tid till att mina föräldrar skulle hälsa på. Under deras visit fick de träffa den nya pojkvännen och han blev (inte helt oväntat) godkänd. Det var helt klart en fin vecka. Att träffa föräldrarna för första gången sedan i julas, att kunna presentera en del av mitt liv här och att kunna göra det i strålande vårsol. Att de tog med hemmagjorda köttbullar, sill, choklad och en ny parfym till mig var en riktigt fin bonus.

  151. Jag satt i bilen en dag och på radion så spelades någon riktigt bra låt och solen sken och helt plötsligt bara insåg jag bara att jag är lycklig och har det så bra.

  152. Jag har äntligen lyckas komma över min fd pojkvän. Som ni ofta säger i podden så går det , men det kändes inte alls som det de första månaderna. Nu är jag som en ny människa och redo för att ragga!

  153. Jag är med och tävlar!

    Det bästa med veckan är att gjort mig av med en vän jag inte velat vara med. Alltså vi har bestämt att slutat umgås. Nu har jag fått upp mitt självförtroende som hon förstörde!

  154. Det bästa under veckan var att sitta på bryggan vid sjön med solglasögonen på och njuta av våren med ett glas rosé. Sann lycka:))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi