WEAR SUNSCREEN

Blev så glad när jag såg att Kling lagt upp den här bilden på hennes solkräm SPF 50+ som hon använder året om. I somras körde jag ju 50+ på hela kroppen och mina vänner bara skrattade, men man ska inte underskatta den där solen alltså!!! Det är viktigt att ta hand om huden både under vinter och sommarhalvåret.

Nu ska jag gå och köpa en ny 50+ och sen kör vi den resten av året. Har ni tips på bra solkrämer förresten? Är denna att rekommendera?

Förresten… se vilken fin bränna jag fick i somras! Hög solskyddsfaktor is the shit.

Länge höll den också…

  1. Jag håller helt med om att solskydd is the ultimate shit! Jag älskar denna; http://www.proderm.se/ är superenkel att applicera och kladdar inte, plus att den är dryg eftersom den kommer ut som ett mousse.

  2. Jag brukar kör på Aloe sunscreen 30 från Märket Forever living products. Den skyddar jättebra och innehåller inga konstigheter! 🙂

  3. En grej ni bara måste ta upp i en pod: hur man kommer över någon!! Tror att en hel massa personer skulle uppskatta lite tips på den fronten, där ibland jag. Det behöver inte ha vart värsta break-up:en, kanske bara en fling som tog slut eller vad som helst.

  4. Jag började använda svenska märket Proderm förra sommaren och nu vill jag inte ha något annat! Det är en mousse som når djupt in i huden så man behöver inte smörja in igen efter att man badar/svettas osv. Och den är fri från parfym och skit så den känns jätteskön i ansiktet också!

  5. Helt klart Babors spf 50, kom förbi hos Emilia 1 maj då startar jag upp min hudvårdssalong hos henne på Odengatan 🙂 ha det bra och fortsätt skydda dig.

  6. Du är så otroligt snygg! Jag är 16 år och alla i min ålder är helt fixerade vid solning! Tyvärr har jag väldigt solkänslig hy och dåligt pigment 🙁 Men en bra grej med det är att jag är mycket försiktigare med solen eftersom jag typ måste vara det. Förresten, har du några bra tips på bus? Puss

    1. Svar till Vera:
      Hej vännen. Äh, så är mina vänner också och de är alla 20+. Satsa på bra bus, det gör jag. Jag tycker faktiskt att Åhlens egna för typ 70 kronor är bäst, den bygger gradvis upp utan att ge för mesigt resultat. Hållbar, doftar gott, prisvärd som fan. Go for it! Puss

  7. Mina föräldrar är läkare och min kära mor älskar exklusiva krämer etc. Men enligt dem är det helt enkelt Nivea som är det alldra bästa, jag har kört med det hela livet och det har fungerat bra.
    Kram!

  8. Helt rätt Michaela! Jag som jobbar på Apotek förstår vikten av att använda 50+, många hudvårdsmärken har också hakat på trenden och tagit fram bra 50+-solkkrämer. Bra. Dessutom (som du sa) sitter solbrännan längre om du smörjer in dig noggrannare. Vilket mina kompisar ofta brukar påpeka avundsjukt till mig 😉 Bra inlägg av dig att skriva och uppmana alla unga tjejer där ute som solar alldeles för intensivt och utan solskydd!

  9. Hur använder du solkräm i kombination med smink? Tillsammans med ansiktskräm+foundation? Skulle uppskatta lite tips – tycker att jag får så dålig hy när jag har solskydd i ansiktet…

  10. Absolut bra att använda solskydd när solen lyser starkt men det är inte att rekommendera att använda det under vinterhalvåret, då behöver vi den lilla sol vi får!

  11. Du är super vaker kvinna.Idom kläningar som är på foton.Pasar dej som kön heten av dej visar tydligt.Ondrar om jag är man kan annd veda den Super Fluid.Jag för vadlar då till ojure om jag and veder den flaskan?.Om den är bara för kvinnor.
    Jag vet inte.

  12. Hej Michaela!
    Tack för en inspirerande blogg!
    Jag är väldigt ljus och brukar bränna mig trots hög spf, men förra året när jag och mina vänner åkte till Spanien i slutet på maj(inte sett solen på 9 månader)köpte jag Biotherm 30 spf.
    Mina fina vänner är bruna året runt och blir pepparkakor bara utav att titta ut genom fönstret 🙂
    Jag var den ENDA som inte blev röd som en kräfta! Jag som alltid bränner mig! De andra hade också 30sfp i andra märken och brände sig riktigt illa.
    Den luktar så otroligt gott, smälter in i huden väldigt snabbt och är sjukt dryg. Såg att pumpflaskorna på 400ml kommit in för säsongen nu också!
    Du kommer inte ångra dig! jag kommer ALDRIG köpa någon annan! Kram ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi