Det blir inte bättre

Nu kör vi lunch och rose-premiär på Timmerstugan. Måste vila benen efter förmiddagens åkning… Åre bjuder på strålande sol, after ski utomhus i värme och sjukt glada människor. Jag kommer aldrig vilja åka hem?

  1. Hur fick du ditt hår så ljust? visade du nån speciell bild för frisören? Vill också ha ljusare men är rädd för att slita på det eller att det blir orange haha.. Har ungefär lika mörkt som du hade innan och ditt hår blev så fint!! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi