Ett dygn i London

I tisdags morse gjorde jag i ordning mig för ett dygn i London.

Vid nio kom en taxi och hämtade mig så åkte vi ut till Arlanda. Jag bar Le Specs-brillor som omväxling.

Vi bodde på Dean Street Townhouse. JESUS vilket fint hotell. Ni måste bara bo här om ni vill unna er en lyxig weekend i London. Toppklass!

Synd att jag är så dålig på att fotografera samt inte har en vettig kamera. Detaljerna var nämligen riktigt fina. Bara en sån sak som att det spelades klassisk musik på högsta volym när man kom. Helt klart i min smak.

Badrummet. Vill ha det där golvet så gärna. Får bli i nästa lägenhet (då ska jag även ha ett badkar i mitt sovrum som här… förstå vilken grej!).

Vi tog oss ut på stan en sväng efter att vi checkat in. Här var vi små katter.

Och här träffade jag på en av er gulliga läsare :)))

Älskar er!?!?!? P.s Hoppas det var okej att jag tog din bild! Mejla mig annars så tar jag såklart bort den! <3

På kvällen gick vi till Hakkasan och åt middag. Återigen – JESUS vilken god middag vi brände av.

Jag och Johanna

Mattias och Magnus

Kommer inte ens ihåg allt vi åt men bland annat hummer i tryffelsås, pilgrimsmusslor, spicy prawns, pekinganka (sanslöst bra) osv. osv. Och bubbel till det. Var SÅ nöjd efter middagen.

Sen drog vi och tittade på när Twenty One Pilots spelade. Det är något speciellt att gå på en liten och intim konsert ändå. När allt känns nära och killen som sjunger går ut och gör det bland publiken, på baren, i mitten av rummet. Det blir bra stämning.

Efter konserten gick vi till La Bodega Negra och tog en drink som hette typ “Den spanska horan” med tabasco i. Den var… ja jag föredrar kanske en mojito då. Men tabascodrinkar bör ju testas. Kvällen avslutades i alla fall efter ett par drinkar här. Mycket trevligt avslut – kanske främst för att de spelade exakt samma musik vi brukar spela på F12?! Lyckan.

På morgonen tog jag ett långt bad, lyssnade på klassisk musik och testade samtliga skönhetsprodukter som fanns i rummet.

Sen åt jag en pain au chocolat och fruktsallad till frukost innan vi tog flyget hem.

Tack London och mitt kära resesällskap för ett ljuvligt dygn!

 1. Hej Michaela. Jag har aldrig kommenterat på din blogg innan men har nyligen lagt till den bland favoriter. Ser fram emot att följa dig lite mer. Ser ut som att du har haft en fin helg i London! Kram, Hanna Watson

 2. Du ser så jäkla fräsch ut i den hårfärgen, och längden är dessutom perfekt! Sjukt classy 🙂

 3. Fan vilket fantastiskt dygn!! Men du, en fråga. Så jävla snygg i håret. Hur stylar du det?? så sjukt mycket volym?

 4. Gå gärna in på min blogg och lyssna på min cover av ” Just A Kiss”! Hoppas att du gillar den 🙂
  KRAM

 5. Två lyckopiller i ett – Forni i London!
  Allt ser sjukt bra ut, men viktigaste frågan av dem alla, vad det är för underbar halsduk du har på dig på bilderna?

  /V

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi