Red Bull/Åre/Skidtävling

Imorgon bitti åker jag ju till Åre med Dasha och Petra för att fira påsk och hänga runt. Jag har åkt snowboard i hela mitt liv och ska lära mig åka skidor nu tänkte jag, det ska bli sjukt kul faktiskt. Dashas pojkvän sa till mig att det är rätt lätt att lära sig åka nu för tiden eftersom skidorna blivit så mycket bättre från när man var liten (åkte ett par år innan jag bytte till bräda).

ANYWAY så åker vi dit med Red Bull-crewet och på söndag ska vi åka Red Bull Homerun som är en super-skidtävling. Om ni är uppe i Åre över helgen – kom och åk med mig! Speciellt ni som är RIKTIGT dåliga så jag slipper känna mig ensam! PLZ!
 Sen firar vi med järn på after skin.

Såhär såg det ut för ett par år sedan när jag satt i juryn på Red Bull Flugtag en solig majdag, speaking of the company:

Fan vad kul det var. Älskar Red Bull för att de styr så roliga events.

Och här bjuder jag på en passande snö-bild för att komma i mode:

När jag var i alperna för ett par år sedan.

Puss, ses i Åre era galningar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi