BUSY

Jag vet att det är ett lyxproblem, men senaste veckorna har varit så fullt upp så jag hinner inte med någonting. Det var i och för sig sjukdomen som fuckade upp mitt välplanerade liv, men det händer alldeles för mycket just nu. Jag har släppt taget och tar det som det kommer. Har en sån jävla ägig förmiddag på jobbet och kommer gå på påsk-ledighet med ett leende på läpparna.

Senare idag kommer massa bilder från de senaste dagarna också! Jag har bara inte hunnit. Puss!

  1. Haha, jag läste att det varit en ÄGGig förmiddag och det passade ju ganska bra med resten av mening om att du nu tar påskledigt! Ha det bäst!

  2. Hoppas påsk helgen blir kanon! Måste bara säga att era Pods är bland det roligaste, härligaste jag lyssnat på! keep up the awesome work!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi