this is how i feel.

Det är kul att gå ut alltså. Mår som jag ser ut – lite suddig men väldigt lycklig. Hoppas det fortsätter hålla i sig.

  1. Ni är jätte fina! Kolla gärna in min ny startade blogg, handlar om allt från sex till mode! Har även haft en blogg förut om ni kanske minns? Rebeccastips kallades den.

  2. Hej! Har en fråga angående kärlek som jag skulle behöva lite hjälp med. Min pojkvän och jag har varit tillsammans i ett halvår ungefär, vi båda är ganska unga och detta är mitt första förhållande. Jag har fått reda att han har haft två tjejer innan mig. När han sa att han älskade mig så sa han att han aldrig sagt det innan till någon och jag trodde honom, sen såg jag på facebook att han såklart skrivit det med sin första tjej. Det gjorde mig rätt ledsen att vi ändå delade något speciellt att vi första gången sa jag älskar dig till någon och så ljög han om det. Bör jag säga något till honom eller bara let it go?? Kram // trogen bloggläsare

    1. Svar till katja:
      Hej tjejen.

      Let it go. Man kan inte kontrollera hur livet innan man själv kom in i det såg ut eller var. Han älskar dig nu, det är det viktigaste.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi