Vinnare av Loreal mascara + eyeliner

Tack för flera fina motiveringar i tävlingen med Loreal. Vill skicka mascaror till er allihopa, önskar att det gick. I alla fall, grattis till följande tjejer som bör kolla sin mejl snarast 🙂

Eleonora B, Emma B, Frida, Ingrid, Moa, Sara, Jane, Anna, Kajsa och Lina.

Ni har vunnit en grym mascara och eyeliner!
Puss på er

  1. Michaela! Just nu har du ju drömjobbet och du mĂ„ste kĂ€nna dig sjukt stolt över vart du Ă€r idag. Men jag har funderat lite pĂ„ en sak: vad jobbade du med förut? NĂ€r du bloggade pĂ„ Stureplan exempelvis? Eller levde du pĂ„ bloggen? Kram 🙂

    1. Svar till Ida:
      Hej snygging!

      Min största inkomstkÀlla var bloggen innan Devote. Förutom den frilansade jag som moderedaktör, stylist, dj. klubb-arrangör, fick in pengar nÀr jag slÀppte en bok och gjorde Glamourama etc.

      Puss!

  2. LÀste nyss ett inlÀgg pÄ Cimons blogg som han skrivit om dig. (http://cimon.colin.se/2013/03/18/tack-ska-du-ha-karring/)
    Tyckte att det lÀt fantastiskt kul i podden och tycker fortfarande att det Àr sjukt roligt men varför reagerar han pÄ detta sÀtt? Synd att han ska göra nÄgot som var kul och gulligt till nÄgot hemskt?
    Avgudar fortfarande dig, din blogg och er fantastiska podd! StÄ pÄ dig. Puss.

    1. Svar till Ebba Östman:
      Alltid nÀr jag pratar i podden sÄ gör jag det pÄ ett sÀtt sÄ att man inte ska förstÄ vem det handlar om. Aldrig namn och sÀllan datum. Till och med mina vÀnner har svÄrt att avgöra vem det handlar om nÀr de lyssnar. Det Àr det som Àr tanken, att kunna prata om sÄnt hÀr utan att hÀnga ut nÄgon. Jag tycker att vi har lyckats vÀldigt bra med det och har ingen kommentar pÄ inlÀgget ovan.

      Tack hjĂ€rtat, ♥33

  3. Tycker verkligen om din blogg! hur fick du den att bli sÄ stor som den Àr idag?:)
    Sen sĂ„ Ă€r jag sjĂ€lv frisör och har dĂ€rför sjĂ€lvklart lagt mĂ€rke till din otroligt fina hĂ„rfĂ€rg, vilken salong? började du med slingor eller hur gjorde du för att fĂ„ den fina ”ljusbruna” fĂ€rgen?
    Kram Felicia

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi