Fredag, jag tycker jättemycket om dig

Nöjd tjej ni ser där va?

Jag är en nöjd tjej idag. Det är fredag, solen skiner och snart är det helg.

Fy fan vad mör jag är i kroppen idag efter gårdagens massage btw. Satan vad han tog i, trodde nästan jag skulle dö ett par gånger. Det är så sjukt hur någon kan komma åt en punkt i kroppen, trycka till och just där är allt bara fel. Hur någon bara hittar alla de punkterna. Gång på gång mumlade han dessutom ”Oh this is fucked up” haha, fattar ni hur min stackars kropp mår. Får skylla mig själv för att jag inte tog tag i denna stackars kropp när jag borde ha gjort det.

Hmm undra om man ska gå och äta en god fredagslunch idag… med ett glas vin till kanske… det vore något.

  1. Fredagspepp! Vin och cigaretter i vårsolen.

    Hon himlar med ögonen, skrapar på sitt nagellack och jag ser att hon ser trött ut. Att hon har ringar under ögonen. Det är för att hon sitter uppe om nätterna. Hon säger att hon inte kan sova, men ibland tror jag att hon bara inte försöker. Att hon hellre är trött hela dagarna för att få vara vaken när det är alldeles svart utomhus. Alldeles svart utanför fönstren.

  2. Kommenterade precis men tror min kommentar försvann?

    Hursomhelst, jag vet inte hur din förhållandestatus är men är intresserad av din syn på värderingar gentemot varandra. Hade du gått på en massage med en manlig massör om du var i ett förhållande? Eller hade du haft respekt gentemot din partner och inte gått till annat än en kvinnlig? Detta kanske är ett ämne för er podcast, går att diskuteras i oändlighet. Vad har du för värderingar? Vad är rätt och fel i ett förhållande? Var går gränsen? Är intresserad av att veta hur du ser på detta och kanske kan ni ta upp det i en av era podcasts som sagt. Jag hade definitivt lyssnat.

    Kram

    1. Svar till Lina:
      Tjena Lina!

      Absolut ett intressant ämne för en framtida podcast. Ang detta fall kring massör så tycker jag att det är väldigt konstigt att ens dra paralleller till något sexuellt och att det skulle spela någon roll vilket kön massören har. I min värld är det som att gå till en läkare och be om en kvinna för att det är brist på respekt gentemot en partner att låta en man röra en. Jag betalar för att någon ska utföra ett jobb på min kropp för att jag behöver det och vilket kön den personen har är helt irrelevant. Att personen är duktig på sitt jobb desto viktigare.

      Puss och trevlig helg!

  3. Hej, jag vet hur mycket du älskar masterchef. Därför vill jag bara tipsa om masterchef junior Australien. Det är barn mellan 8-13 år som lagar de mest fantastiska rätterna, och är så himla söta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi