PINK NIKE SNEAKERS

HUR fina är inte dessa Nike (gissar på att det är Free Run-modellen)?! Åh vad jag skulle vilja ha ett par knallrosa eller HELT svarta.

En vad jag tror okänd fakta för er är ju att jag äger över tio par träningsskor. Kanske inte allt för chockerande med tanke på min kärlek för skor överlag, men kanske i jämförelse till min kärlek med träning. Men jag älskar verkligen snygga träningsskor och för mig som går i stort sett överallt är det viktigt att ha snygga och bekväma skor att promenera omkring i.

Köpte faktiskt två par nya Nike sneakers härom dagen! Ska visa för er. Ett par helsvarta och ett par i mer bubbelgums-färger. Men snart är det nog köpstopp på snygga sneakers, ska bara införskaffa de ovan först…

  1. Jag tror att det är någon av Nikes Lunar-modeller! Jag har ett par Lunarglide och det ser nästan precis ut sådär. Tror att Free Run har tunnnare och mer..vad ska man kalla det.. “räfflad” sula, haha! Men sök på båda så lär du hitta vilken modell det är 🙂

  2. nike lunar forever heter dom. verkar inte finnas att få tag i på någon svensk sida men de finns på ebay 🙂

  3. Det där är Nikes Lunar Forever, såldes bl.a. på Stadium i höstas. Ska dock noteras att det är en barnmodell (som gick upp till storlek 38,5 om jag minns rätt).

    Nike Free Run har en “uppskuren” sula för att ge en känsla av barnfotalöpning. Denna träningssko på bilden har inte uppskuren sula men är likväl en lättviktsko.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi